W BOGUSZYCACH są koty!!! - koty zniknęły???

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 22:46 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Duszek686 pisze:
ruru pisze:wczoraj to jeszcze sssssstrasznie spłaszczał uszka
ale widzę, że dzisiaj to już samo miękkkutkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a Zygmunt jeszcze jest?

Też go widziałam. Śliczny jest.

A Zygmunt jest u mnie :roll: Szuka domciu - leniwie jakoś, bo ciągle by tylko na kolanach siedział i mruczał...
Tatianko - chcesz mechanicznego mruczka z dostawą do domu?

Ojej, Zygmunt u Ciebie
alle masz fajnie :P
heheheheh, nie miałabym serca
odbierać Zygmunta ci :twisted: :twisted: :twisted:
Zygmunt jest obłędny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 17, 2009 23:10 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Georg-inia pisze:się śmiejcie, CoolCaty zawsze mi da takiego tymczasa z głupim wyrazem twarzy :evil: :lol:

Oj wcale nie ma głupiego wyrazu twarzy, tylko jeszcze ma mały rozumek i ma mało w nim mysli. Ale podejrzewam, że wujkowie już go rozruszają i zaraz się nauczy kocich mądrości.

Zygmunt szanowny przebywa u Anetki, za co jestem jej ogromnie wdzięczna. Zygmunt sprawuj się tam Ty mały bąku!

Ruru - dzięuję bardzo za klateczkę :1luvu:

Mała Boguszka została w lecznicy i włączyła za swoim braciszkiem mega syrenę alarmową :roll:
Z innych kociaków - nie Boguszków - czekają u mnie Wandzia i Bronek - jakby ktoś miał ochotę, to zapraszam :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lis 17, 2009 23:21 przez CoolCaty, łącznie edytowano 1 raz

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto lis 17, 2009 23:12 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Tez protestuje. Maly ma po prostu takie...ludzkie spojrzenie. Mi osobiscie baardzo sie podoba, wlasnie przez te oczy. Moze to kwestia ujecia, ale jak dostaniemy wiecej zdjec, to latwiej ocenimy :twisted:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto lis 17, 2009 23:54 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Julcia
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 17, 2009 23:58 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

dorcia44 pisze:Julcia
Obrazek

No proszę bardzo! Jaka śliczna królewna! Imię przepiękne :1luvu:

CoolCaty

Post » Śro lis 18, 2009 0:55 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

dorcia44 pisze:Julcia
Obrazek

Tam zostały jeszcze takie dwie/dwa. :crying:

Dorciu - cudna maleńka. :1luvu:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro lis 18, 2009 8:15 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

biedne ,biedne maleństwa :cry:

ta łobuzica szturmem nas wzięła ,śpi już w łóżku ,wlazła mi pod pachę ...
Koniec odrobaczania ,za parę dni jak dobrze pójdzie szczepimy się.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lis 18, 2009 8:24 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Anna_33 pisze:Maly ma po prostu takie...ludzkie spojrzenie. Mi osobiscie baardzo sie podoba, wlasnie przez te oczy.

Timur ma oczy jakoś dziwnie zbudowane, jakby miał lekko opuszczone powieki, a rzęsy zamiast na wprost, to mu rosną na boki - dlatego tak wygląda :D Wczoraj oglądaliśmy sobie wspólnie Ala Pacino, tzn. ja oglądałam, a mały spał mi na kolanach. W posłaniu mruczy i brzuchol wystawia 8O prycha tylko jak siedzi w klatce i się zbliżamy...
Poza tym jest koszmarnie chudy :cry: wygląda na dużego, a to tylko futerko i ten wielki brzuszek, pod spodem każdą kostkę czuć, łapki chudzieńkie, żeberka jak klawiatura, biedny. Ale ładnie je, stara się na zapas napchać chociaż do buzi, wygląda jak chomik.
Zdjęcia będą może wieczorkiem ;)

Szkoda tej malutkiej czarnej siostrzyczki, żeby siedziała w lecznicy, może znajdzie się domek, który ją oswoi? bardzo proszę... ja po prostu nie dam rady czasowo, żeby oswajać dwa maluchy :(

Dorciu, Twoja Juleczka jest piękna po prostu :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 18, 2009 9:21 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Siostrzyczka Timurka miała trafić do mnie, ale chwilowo moje stadko niedomaga i boję się, że się tak wszyscy od siebie będą zarażać........czekamy aż im się troszkę polepszy i mamy wziąć małą. Ja bym ją chętnie wzięła już teraz, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł? Mogę ją odizolować jedynie klatką króliczą....żal mi tej małej. Jest czarniutka i śliczna.
:(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 18, 2009 10:06 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Georg-inia pisze:Timur ma oczy jakoś dziwnie zbudowane, jakby miał lekko opuszczone powieki, a rzęsy zamiast na wprost, to mu rosną na boki - dlatego tak wygląda :D

A ja to zupełnie inaczej jego gębulke odbieram. Dla mnie ma spłaszczone czoło i oczy blisko siebie. No tak czy inaczej jest śliczniasty :mrgreen:

CoolCaty

Post » Śro lis 18, 2009 10:59 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

CoolCaty pisze:
Georg-inia pisze:Timur ma oczy jakoś dziwnie zbudowane, jakby miał lekko opuszczone powieki, a rzęsy zamiast na wprost, to mu rosną na boki - dlatego tak wygląda :D

A ja to zupełnie inaczej jego gębulke odbieram. Dla mnie ma spłaszczone czoło i oczy blisko siebie. No tak czy inaczej jest śliczniasty :mrgreen:

Taaaa... :roll:

:mrgreen:

Agn

Post » Śro lis 18, 2009 11:37 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Agn pisze:
CoolCaty pisze:

Taaaa... :roll:

:mrgreen:

buuu :cry:

:wink:

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 12:01 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Inga, nie bucz. Pomyśl - jak Ty mu przy tym spłaszczonym czole i oczkach blisko siebie wyhodujesz te słynne wielkie policzki Twoich tymczasów, to dopiero bedzie wyglądał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CoolCaty

Post » Śro lis 18, 2009 12:15 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

CoolCaty pisze:Inga, nie bucz. Pomyśl - jak Ty mu przy tym spłaszczonym czole i oczkach blisko siebie wyhodujesz te słynne wielkie policzki Twoich tymczasów, to dopiero bedzie wyglądał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk:

Jesooo, to będzie dopiero kot. :lol:

Agn

Post » Śro lis 18, 2009 12:17 Re: W BOGUSZYCACH są koty!!! - potrzebne DT dla 20 małych kociąt

Timur na dietę! i żadnych pufek!
:wink:

Georg-inia

[poprzednia][następna]