Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elza8989 pisze:Mam pytanko-chciałabym wpłacić pieniążki na leczenie Miko i nie wiem, czy lepiej wpłacić na konto fundacji, czy na konto osoby opiekującej się kociakiem?![]()
Jakby co, proszę o dane na PW.
elza8989 pisze:Przelew poszedł-w poniedziałek powinien dojść.
Kociara82 pisze:a jak sie czuje kotek?
solangelica pisze:Kociara82 pisze:a jak sie czuje kotek?
z tego co wiem jest we Wroclawiu na rehabilitacji. jak szefowa sie pojawi na pewno powie cos wiecej na ten tematale jedno sie nie zmienia - Mikus lgnie do ludzi jak przylepa, dokazuje, chce zyc bardzo mocno... dobrze ze dzieki Wam wszystkim
bedzie mial taka szanse
Tweety pisze:solangelica pisze:Kociara82 pisze:a jak sie czuje kotek?
z tego co wiem jest we Wroclawiu na rehabilitacji. jak szefowa sie pojawi na pewno powie cos wiecej na ten tematale jedno sie nie zmienia - Mikus lgnie do ludzi jak przylepa, dokazuje, chce zyc bardzo mocno... dobrze ze dzieki Wam wszystkim
bedzie mial taka szanse
będzie tam w poniedziałek, bo go zawieziemy. Na razie czeka na nas w lecznicy w Myślenicach i przebiera nóżkami zaczepiając wszystkich
queen_ink pisze:- tu wrzuciłam plakat dla Miko, jeżeli ktoś chce go gdzieś powiesić, może go ściągnąć i wydrukować. Mam go też w pdfie, mogę wysłać mailem, w razie czego proszę o pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 752 gości