lutra pisze:Kochani, w związku z kolejnym przemeblowaniem chciałam zapytać o ogłoszenia, kto potwierdza gotowość dalszego REGULARNEGO ogłaszania, portale priorytetowe to:
allegro (akima i queen_ink) - jest obsada, ale nie wiem, czy dziewczyny nie potrzebują pomocy, niech się wypowiedzą
gumtree - tutaj trzeba odnawiać b. regularnie, bo ogłoszenia szybko spadają, może np. podzielić się dniami, i odnawiać, co 2 dzień, ale więcej osób...
gazeta - kto się podejmie, kitkowa zgłosiła akces, ja też, ale to mało, potrzeba nas wiele
pozostałe portale ważne również, jeśli choć jeden kot z nich znajdzie dom, to warto, ale te ww. są jednak najczęściej odwiedzane.
Sol,rozumiem, że Panny zaszczepione, wszystko OK?
Patka, wesprzesz Miuti logistycznie?
Trzeba zdjęć, zdjęć, zdjęć, ładnych zdjęć, Patka, czy Wy z Andrzejem możecie zrobić objazd?Np. DT się z Wami kontaktują i ustalacie jakiś termin, potem zdjęcia przesyłasz np. mi lub queen, a my je wrzucamy do galerii, co?
Kosma, czy Twój Małż nie miałby ochoty jakoś wesprzeć Patki z TŻ w objazdowym fotografowaniu? Powiedz mu, że wtedy mniej kotów potrzebuje tymczasy, więc będzie mniej narażony na prośby żony

.