Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yammayca pisze:Podpiszcie petycję do Prezydenta M. Gdyni:
http://www.petycje.pl/petycja/4529/zagl ... gdyni.html
Petycja z naszymi podpisami zostanie dostarczona do Prezydenta. Oprócz tego, wyślemy normalny list, ale jak zdobędziemy mnóstwo podpisów, to pokażemy, xe sprawa jest ważna!
Prześlijcie to wszystkim znajomym!
PS. Petycja jest ważna 30 dni, więc się spieszmy
KarolinaS pisze:jesus musiałam skasować posta, którego treść była przeznaczona na pw![]()
![]()
, nie wiem jak mi się zamiast wysłania wkleiło tutaj;
jak ktoś czytał proszę o przemilcznie
kinga-kinia pisze:yammayca pisze:Podpiszcie petycję do Prezydenta M. Gdyni:
http://www.petycje.pl/petycja/4529/zagl ... gdyni.html
Petycja z naszymi podpisami zostanie dostarczona do Prezydenta. Oprócz tego, wyślemy normalny list, ale jak zdobędziemy mnóstwo podpisów, to pokażemy, xe sprawa jest ważna!
Prześlijcie to wszystkim znajomym!
PS. Petycja jest ważna 30 dni, więc się spieszmy
Podpisałam zaraz wyśle gdzie się da .
lidjanb pisze:Najlepiej dajmy sobie spokój z OTOZ-em i TOZ-em zróbmy coś swojego.
KarolinaS pisze:magdaleno, chyba trzeba się wstrzymać z rozpowszechnianiem nr konta tozu, dopóty dopóki sprawa nie stanie się przejrzysta...to konto to może być ściema![]()
najpierw trzeba porozmawiać z p. Fischer, jeśli unika kontaktu to sprawa już nie wygląda dobrze
KarolinaS pisze:lidianb, potrzeba organizacji, która będzie podkładką dla formalności, na datkach z forum daleko nie zajedziemy, tu trzeba rozwiązań strukturalnych; poza tym jak mamy zbierac kasę - nie można tak po prostu podać swojego nr konta i prosić o wpłaty...
poza tym jeśli do akcji miałyby sie włączyć szkoły, uczniowie, może harcerze, to musi być patronat !!!
asia* pisze:niestety mimo wielkich chęci na spotkanie nie będę mogła dotrzeć.
po rozmowie z kolegą, autorem tych artykułów wiem, że potrzebni są ludzie, którzy będą mogli koordynować całą tą akcję. podobno z TOZem ciężko się dogadać. wszystko zresztą zostanie obgadane na spotkaniu. widzę, że jest tutaj duże zainteresowanie tematem, może grupka osób stąd mogłaby zająć się organizacją pomocy kotom od początku do końca. wiele osób chce pomagać, ale musi ktoś to ogarniać.
podobno na czwartkowym spotkaniu ma być mowa o miejscu, gdzie będzie można składować karmę. to już coś.
napisałam do telewizji z prośbą o zainteresowanie się tematem. pojawienie się tego w mediach na pewno nakręciłoby jeszcze bardziej machinę pomocy ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 213 gości