Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:Daje jej suplementy na stawy, które dostaje sweetie. Sweetie po nich dużo lepiej chodzi. Ale Kaja często nie jest łaskawa zjesc mięsa polanego czymkolwiek, a ja jej to mieszam z jedzeniem.
Dzisiaj sama chętnie poszła do parku ale od razu w parku zakręciła tak łukiem, że szła po parku ale nie oddała od mieszkania.
Legnica to poniemieckie miasto więc większość ulic w mieście, tych starych jest po łuku. Więc nawet jak się idzie prosto to i po łuku jednoczesnie
Ale jak już decyduje wracać to porzuca łuki i wraca na krótszą drogą nawet jak jest w poprzek ulic. Doskonale wie jak iść i gdzie zakręcić żeby było najkrócej
Patmol pisze:Ale nie wiem co mam więcej napisać. Daje Arthrosterol MB. Kupuje na allegro. Nazwę wzięłam z dogomanii od takiej pani, która ma psy i pisze zawsze z sensem, o ile akurat znam temat. Pomaga na stawy.
W każdym razie powinno.
Sweetie dostaje i lepiej chodzi, ale nie wiem czy po tym czy to przypadek. Kaja też łaskawie zje ale nie codziennie a to się powinno dawać codziennie.
Kaja dzisiaj zadowolona bo dostała kocia saszetkę. Cała bu musiałam jej leki zmieszać.
Elegancko zjadła.
A potem jeszcze chrząstki z indyka też zjadła. Czyli spoko.
Wieczorem jeszcze jedna kocia saszetka i jeszcze raz Proszki. I na dzisiaj luz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 92 gości