Trzeba je stamtąd zabrać jak najszybciej dla ich dobra !!!!!
Sama jestem DT i jestem......oburzona takim zachowaniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Kurczę, szkoda, że inni tego wcześniej nie wiedzieliEtka pisze:jestem oburzona zachowaniem Iryska ale jako ze pamietam ja z dogo to jakos mnie to specjalnie nie dziwi.
Wydaje mi się, że wtedy nie dostałaby kotów.
Etka pisze:Kicorek pisze:Kurczę, szkoda, że inni tego wcześniej nie wiedzieliEtka pisze:jestem oburzona zachowaniem Iryska ale jako ze pamietam ja z dogo to jakos mnie to specjalnie nie dziwi.
Wydaje mi się, że wtedy nie dostałaby kotów.
wiesz Kicorku, nie chce oczerniac dziewczyny.
Raz byla sytuacja z kotem ktory trafil na DT i zachorowal, bylo wlasnie pultanie o kase ze mial byc zdrowy a jest chory ( bo zdrowy to byl wtedy wymog ale wiadomo jak koty ze schroniska rozkladaja sie w domu). No ale moglo byc to wtedy jednorazowe ja zanim rzuce kamieniem kilka razy sie zastanowie.
Mysle ze krzywdy zwierzetom nie zrobi, rodzine ma zwierzolubna, pomagajaca zwierzetom, zreszta mozecie sobie przesledzic stare posty z dogomanii.
Aczkolwiek oburzajace dla mnie jest wolanie o kase kiedy potrzeba bedzie takich pieniedzy by doprowadzic Boguszyce do stanu jakiejkolwiek uzywalnosci. Ze zostaly tam zwierzeta i tym trzeba by pomoc w kolejnosci.
A juz niewyobrazalne wydaj mi sie krzyczec o zwrot za zwirek ktory majatku naprawde nie kosztuje.
Jesli chce sie byc DT to trzeba sie z tym liczyc no chyba ze sie chce byc platnym DT...mogla to napisac od poczatku
No właśnie, mogła.Etka pisze:Jesli chce sie byc DT to trzeba sie z tym liczyc no chyba ze sie chce byc platnym DT...mogla to napisac od poczatku
Anna_33 pisze:Tyle tylko powiem, ze pracujemy nad rozwiazeniem tematu.
irysek_wroc pisze:moglyscie sie wczesniej podrapac zanim pojechalam i zepsulo sie auto warte sporo pieniedzy (nie jakis rzęch typu opel czy inne badziwie).
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google Adsense [Bot] i 656 gości