Beata pisze:tylko najpierw chcialam troche Agn wesprzec bazarkowo![]()
Doczytałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:tylko najpierw chcialam troche Agn wesprzec bazarkowo![]()
Kicorek pisze:Myślę, że jakiekolwiek zwroty pieniędzy iryskowi dopiero po oddaniu kotków, skoro okazały się być takim kłopotem, zwłaszcza finansowym.
A w ogóle to jestem w szoku
Beata pisze:Biafra, ja zaraz podesle 100 zl na cele sterylkowe![]()
i pewnie docelowo jakies bazarki dorobie tylko najpierw chcialam troche Agn wesprzec bazarkowo![]()
casica pisze:Czy irysek_wroc to ta sama osoba, która ma bana na dogomanii pod nickiem irysek?
Kicorek pisze:Myślę, że jakiekolwiek zwroty pieniędzy iryskowi dopiero po oddaniu kotków, skoro okazały się być takim kłopotem, zwłaszcza finansowym.
A w ogóle to jestem w szoku
irysek_wroc pisze:wybaczcie planujcie sobie co chcecie Ewy, Beaty, Kasie, Dagmary i wiele innych kobiecych imion. kotki trafily do mnie. moglyscie sie wczesniej podrapac zanim pojechalam i zepsulo sie auto warte sporo pieniedzy (nie jakis rzęch typu opel czy inne badziwie).
irysek_wroc pisze:jesli chcecie zabrac kotke to zwroccie rowniez koszty mojej jazdy do opola, sprowadzenia pomocy drogowej, jak i naprawy auta!!!!
co w tych 2,5 tys zl, ktore zostaly uzbierane napewno sie nie zmiesci (mam tu na mysli sama naprawe auta, ktore by sie nie zepsulo, jakby nie bylo potrzeby jechania do kasi).
irysek_wroc pisze:anno 33, piszac, ze pomylilam watki, lekko mowiac wychodzisz na (nie moge dobrac slowka), bo nie pomylilam, rzadnych watkow, a napisalam to co skopiowalas na pw do ciebie.
pokaz watek, na ktorym to niby przez pomylke napisalam!!!
na watkach zwierzat z boguszyc pojawiac sie juz nie mam zamiaru. ani tu, ani na dogo. szkoda tylko zwierzat, bo przez was stracily.
CoolCaty pisze:PcimOlki może pojechac po koty! Może spróbowac je teraz odebrać?
fufu pisze:CoolCaty pisze:PcimOlki może pojechac po koty! Może spróbowac je teraz odebrać?
Dziewczyny, co robimy??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Majestic-12 [Bot] i 85 gości