Nie rozumiem Twojego zdziwienia, przecież to normalne, wszystkie miejsca są kocie, czasami mogą łaskawie, na któreś Cię wpuścić
Moderator: Estraven

Tam przy czarnym tyle miejsca, możńa obok przycupnąć, łatwo nogi rozprostować Atta pisze:
Ale dziewczyny o soo Wam chodzi?Tam przy czarnym tyle miejsca, możńa obok przycupnąć, łatwo nogi rozprostować

mir.ka pisze:Atta pisze:
Ale dziewczyny o soo Wam chodzi?Tam przy czarnym tyle miejsca, możńa obok przycupnąć, łatwo nogi rozprostować
racja![]()
alessandra pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:
racja![]()
W sensie się mogę przykulać do Mufciataaa

Ale gdy pierdynknęło za pierwszym razem to się zastanawiałam czy nie mam rozrusznika wszczepionego, bo tak serducho zaszalało
Za to Kreska wyglądała przez okno jakby tam co dobrego mieli serwować Atta pisze:I co z tą reorganizacją? Widać,że nadal mało miejsca na parapecie i z musu kot do kota dolepiony

alessandra pisze:Atta pisze:I co z tą reorganizacją? Widać,że nadal mało miejsca na parapecie i z musu kot do kota dolepiony
Kiedy to juz po reorganizacji
Trend rządowy -im gorzej tym lepiej![]()

alessandra pisze:Atta pisze:I co z tą reorganizacją? Widać,że nadal mało miejsca na parapecie i z musu kot do kota dolepiony
Kiedy to juz po reorganizacji
Trend rządowy -im gorzej tym lepiej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości