Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnSi pisze:odpisalam nynie- jak tylko ustalimy godzine spotkania dam Ci kotika znac, kiedy po Kubka podjade..
Bazyliszkowa pisze:Za szczęśliwą podróż
kotika pisze:Już dość dawno kupiłam podkłady i główkuję nad różnymi problemami podróżnymi.
AnSi pisze:kotika pisze:Już dość dawno kupiłam podkłady i główkuję nad różnymi problemami podróżnymi.
kotika, nie martw sie- my mamy duzo doswiadczen z podrozowaniem z kotem, bo nasza Zdrapa wszedzie z nami jezdzi. Mysle, ze ona juz jak nic 50 tys. km zrobila autem![]()
I tez kiedys na poczatku musielismy sie nauczyc wspolnego podrozowaniaJeki i kocie narzekania nam nie straszne
![]()
AnSi pisze:Kotika, wyslalam Ci moj numer. W Cz-wie planujemy byc na 18-tą i tak sie wstepnie z Nyna umowilysmy. Ale jak patrze przez okno to oszacowanie dokladnej godziny przybycia moze byc trudne..
AnSi pisze:Dziewczyny, ja sie juz odmewldowuje- Wesolych Swiat wam zycze!
Kotika, jutro bede wyjezdzac z Osowy kolo 11-tej, zadzwonie do Ciebie, ze wyjezdzam, w pol godziny powinnam byc.
Nyna- widzimy sie teoretycznie o 18-tej na parkingu Mc Donalda w Cz-wie, przy jedynce (glowna trasa pn-pd) po stronie drogi w kierunku na Gdansk (po tej samej, co Tesco). Do Ciebie bede dzwonic z trasy, jak juz bede wiedziala, jak idzie. Teoretycznie w 6h powinnismy dac radę.
Takze kochane- milego, spokojnego wieczoru i do zobaczenia jutro!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 587 gości