wyślę dziś lub jutro rano.
poczekaj z kasa, zobacze ile wyjdzie.
do Konina wyślę na ręce p. Marty i zaraz jej puszczam sms by wiedziała.
BARDZO proszę obecne na forum osoby z Konina by koniecznie powiedziały jaki oddźwięk ma ta akcja, jakie kotki dostaną lek itp, byśmy wiedziały jak podsumować.
3 szt - wysłane polecony, do Konina. Pani Marta, wie i dziękuje Poprosiłam o późniejsze podsumowanie - czy, jak, komu się preparat przydał.
poniżej potwierdzenie wysyłki
traktujmy tę kwotę jako moją składkę
słuchajcie, myślę że jest dużo miejsc, które nas potrzebują. mój pomysł jest taki, żebyśmy na początek skupili się na miejscach mniejszych, i na schroniskach, które naprawdę potrzebują wsparcia. moje propozycje to:
ewentualnie jeszcze osoby, które mają DT z FIV albo z kociakami w złym stanie. Nie kojarzę teraz wątków.
moja opcja - jeśli możesz zostawić w wątkach pytanie, czy taka pomoc jest potrzeba to gdy ktoś odpowie, że tak, i będzie takich miejsc więcej, zrobimy ankietę, głosowanie, na wątku. Czas na głosowanie będzie krótki - 3 dni maks. co Wy na to?
jest jeszcze jedna sprawa: kto z funduszu zajmie się kontaktem z miejscami, które chcemy obdarować? tzn chodzi mi o kontakt z konkretną osobą, która będzie dbała o to, żeby leki trafiały do kotów.
Konin, Wrocław - biorę na siebie w przypadku gdy będa "obdarowani" inne miejsca - na pewno zawsze będzie ktos zaufany z forum, kto się zajmie tematem i będzie "miejscowy"
rozmawiałam z Kocim Światem - nick koci-swiat
bardzo bardzo chętni są na te 3 opakowania.
Wieczorem - koci-swiat napiszw w tym wątku o sprawie.
Na pewno preparat się przyda i będzie podawany.
TO CO? Wysyłać?
Bo ja przed 15 jadę na pocztę i mogę od razu machnąć przesyłkę.
Na przyszłość zrobimy ankietę i bedzie porządeczek jak ta lala