Warszawa - czarna kotka - ma DS! :D

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 23, 2009 20:54 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

Chyba nie, Wielbłądziu, choć mam takie myśli - uważam, że nie powinnam mieć 3 kotów na stałe, z kilku powodów. Ale Malinka jest śliczna :1luvu: . Wszystkich zainteresowanych jej pobytem u mnie zapraszam do wątku CDT w moim podpisie :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto gru 22, 2009 15:39 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

Wyciągam wątek z odmętów ;)
Malinka 11 grudnia została wysterylizowana, zabieg sfinansowałam z zebranych pieniędzy.
Resztkę, która została, przekazałam xandrze, która wcześniej nabyła dla kici Feliwaya.
Zaktualizowałam rozliczenie w 1 poście.
I raz jeszcze dziękuję ogromnie wszystkim, którzy nam pomogli - to dzięki Waszym wpłatom możliwe było wyleczenie Malinki.
A mega-wielkie podziękowania należą się alix76, która dała koteczce dom tymczasowy :1luvu:
Teraz jeszcze tylko domek stały by się przydał...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto gru 22, 2009 18:46 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

mało ostatnio jestem na necie, ale o Małej myślę cały czas
jeszcze nie poprawiłam ogłoszeń papierowych że już po sterylce, ale jakby ktoś zadzwonił to można powiedzieć że już zabieg miała, myślę że nawet lepiej dla kogoś bo już jest z tym spokoj
Magda, czy da się jakieś większe fotki porobić panience czy tak sobie? polecam Kicorka z jej aparatem ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto gru 22, 2009 19:07 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

Faktycznie wątek z odmętów wyciągnięty.
To Malinka jeszcze nie w DS? 8O Sie ludzie nie znają. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 22, 2009 19:24 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

no sliczna jest fakt :( , trzeba być dobrej mysli i działać
jesli ktoś ma kolorową drukarkę to mogę przesłać malinkowe ogłoszenie na maila, tylko poprawię tę sterylkę w tekście, w domu mamy zwykłą drukarkę, tamto drukował P. w pracy

xandra

Post » Wto gru 22, 2009 19:34 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

Mam kilka fot, ze 3 nawet w moim wątku pokazane :mrgreen: - jak mi podasz maila na pw, to Ci prześlę i zaopiniujesz ... Mikołaj przyniósł mi aparat, więc mogę pstrykać ... tylko teraz w pracy net mi zdechł, więc miau straaaasznie zaniedbałam :(
A bycie DT dla 1 zdrowego kota, to nie taka wielka zasługa :oops: ... tyle, że kicia zasługuje na swego człowieka do rozpieszczania, u mnie duża konkurencja :wink:

alix76

Post » Wto gru 22, 2009 19:46 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

tamte widziałam, ale fajnie by było coś wypasionego dać do ogłoszeń ;) , myslisz że Mała da sobie zrobić lepsze fotki?

xandra

Post » Wto gru 22, 2009 19:54 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

popracuje nad Nią przez święta, bo na razie to się nosem podpieram ... jak nie, to wezwiemy fachową pomoc :mrgreen:

alix76

Post » Wto gru 22, 2009 20:04 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

OK, jasne :)

xandra

Post » Nie sty 31, 2010 0:34 Re: Warszawa - czarna kotka - ma DT, potrzebny DS!

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia]