Nie zostawiacie Hanki w potrzebie.
( Mam pismo do burmistrza, o które prosiła Hania, ale pewnie następny wyjazd w miarę możności darowej.
Mukki - jak Maciuś usłyszał, że dzwonisz, to mi się rozmarzył

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Spis aktualnych wirtualnych opiekunów:
Zutor - opiekuje się piękną Ewusią
Weatherwax - opiekuje się trzyłapkiem Kleksiem
Thorkatt - opiekuje się rozrabiakiem Dyziem
Bożena54 - opiekuje się czarnym łobuziakiem Kacperkiem
Vivien - opiekuje się sympatycznym, ciekawskim Pstrykiem
Aleba - opiekunka kochanej Rosi[*] i subtelnej Koroneczki
Pako - opiekuje się wszędobylską Tolą i Luleńką (dawniej zwaną Srulcią)
AniaWrocław - opiekuje się kocurkiem o wdzięcznym imieniu Wiki
Dominika i Pako - opiekunki rudego długowłosego potargańca Rudolfa (nie lubi się czesać)
Mukki i p. Elżbieta z Wrocławia regularnie wpłacają środki - ogólnie na kotki p. Hanki
mukki pisze:Dziewczyny, pilnie potrzebuję Waszej pomocy!
Mam możliwość załatwienia jakiegoś wsparcia dla p. Hanki od wrocławskiego oddziału HP. Ponieważ kreują się na koncern prospołeczny - co roku wybierają osobę lub organizację, której pomagają. Trzeba skorzystaćMuszę tylko jak najszybciej przesłać informacje na temat przytuliska - najlepiej w jakiejś interesującej formie, a nie suche fakty, stąd moja prosba: potrzebne mi są linki do artykułów na temat przytuliska, wiem, że jakis czas temu był bardzo obszerny i fajnie napisany artykuł we Wróżce, jednak nie potrafię go znaleźć w ich archiwum, a nie mam wersji papierowej. Ewentualnie może któraś z Was mogła by trochę o przytulisku napisać, przyda się też pare fotek i spis tego, co jest najbardziej potrzebne. Może się uda, tylko ważne, żeby to jak najszybciej im przesłać, zanim kogoś wybiorą!
dagmara-olga pisze:jeśli planujecie wyjazd - proszę, dajcie znać mojej mamie, chyba coś będzie miała do podania ul. ślężna obok onkomedu
504 766 898
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kota_brytyjka i 60 gości