Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 19:41 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

E tam - są, a Wy to co :kotek:
Nie zostawiacie Hanki w potrzebie.
( Mam pismo do burmistrza, o które prosiła Hania, ale pewnie następny wyjazd w miarę możności darowej.
Mukki - jak Maciuś usłyszał, że dzwonisz, to mi się rozmarzył :evil: :wink: )
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro paź 28, 2009 12:32 Re:

Thorkatt pisze:Spis aktualnych wirtualnych opiekunów:

Zutor - opiekuje się piękną Ewusią
Weatherwax - opiekuje się trzyłapkiem Kleksiem
Thorkatt - opiekuje się rozrabiakiem Dyziem
Bożena54 - opiekuje się czarnym łobuziakiem Kacperkiem
Vivien - opiekuje się sympatycznym, ciekawskim Pstrykiem
Aleba - opiekunka kochanej Rosi[*] i subtelnej Koroneczki
Pako - opiekuje się wszędobylską Tolą i Luleńką (dawniej zwaną Srulcią)
AniaWrocław - opiekuje się kocurkiem o wdzięcznym imieniu Wiki
Dominika i Pako - opiekunki rudego długowłosego potargańca Rudolfa (nie lubi się czesać)

Mukki i p. Elżbieta z Wrocławia regularnie wpłacają środki - ogólnie na kotki p. Hanki

Cytuję z 1. strony post Thorkatt, opracowałyśmy go wspólnie na podstawie comiesięcznych podsumowań AniWrocław o wpłatach na utrzymanie kotków. Jeżeli jeszcze wszystkich aktualnych opiekunów wirtualnych nie umieściłyśmy prosimy o cierpliwość, na pewno dotrzemy do wszystkich informacji i uzupełnimy spis. Obiecujemy też zdjęcia kotków do adopcji wirtualnej. Szkoda, że nie miałyśmy aparatu - podczas ostatniej wizyty bardzo pięknie bawiły się w trawie maluchy wzięte przez p. Hankę ze schroniska w lecie tego roku. Cztery wspaniałe, beztroskie, rozbawione kocurki :D Jeden z nich miał być dziewczynką i nosi wdzięczne imię Jagódka :ryk: Maluchy szaleją wprost nie przejmują się towarzystwem starszyzny kociej, która czasami "nie wytrzyma" i wbrew sobie przyłącza się do gonitw młodzieży - cudny widok :1luvu:
Pako

Post » Śro paź 28, 2009 16:32 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Zapraszamy nowych rodziców wirtualnych, są miejsca.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt paź 30, 2009 8:31 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

zapraszam na bazarek - prześliczny, mięciutki kocyk dla zwierzaczka
viewtopic.php?f=20&t=102596

:)
Pako

Post » Wto lis 03, 2009 13:14 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Dziewczyny, pilnie potrzebuję Waszej pomocy!
Mam możliwość załatwienia jakiegoś wsparcia dla p. Hanki od wrocławskiego oddziału HP. Ponieważ kreują się na koncern prospołeczny - co roku wybierają osobę lub organizację, której pomagają. Trzeba skorzystać :) Muszę tylko jak najszybciej przesłać informacje na temat przytuliska - najlepiej w jakiejś interesującej formie, a nie suche fakty, stąd moja prosba: potrzebne mi są linki do artykułów na temat przytuliska, wiem, że jakis czas temu był bardzo obszerny i fajnie napisany artykuł we Wróżce, jednak nie potrafię go znaleźć w ich archiwum, a nie mam wersji papierowej. Ewentualnie może któraś z Was mogła by trochę o przytulisku napisać, przyda się też pare fotek i spis tego, co jest najbardziej potrzebne. Może się uda, tylko ważne, żeby to jak najszybciej im przesłać, zanim kogoś wybiorą!
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Wto lis 03, 2009 13:37 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

mukki pisze:Dziewczyny, pilnie potrzebuję Waszej pomocy!
Mam możliwość załatwienia jakiegoś wsparcia dla p. Hanki od wrocławskiego oddziału HP. Ponieważ kreują się na koncern prospołeczny - co roku wybierają osobę lub organizację, której pomagają. Trzeba skorzystać :) Muszę tylko jak najszybciej przesłać informacje na temat przytuliska - najlepiej w jakiejś interesującej formie, a nie suche fakty, stąd moja prosba: potrzebne mi są linki do artykułów na temat przytuliska, wiem, że jakis czas temu był bardzo obszerny i fajnie napisany artykuł we Wróżce, jednak nie potrafię go znaleźć w ich archiwum, a nie mam wersji papierowej. Ewentualnie może któraś z Was mogła by trochę o przytulisku napisać, przyda się też pare fotek i spis tego, co jest najbardziej potrzebne. Może się uda, tylko ważne, żeby to jak najszybciej im przesłać, zanim kogoś wybiorą!

Mogę się postarać nadać ładną i przekonującą formę stylistyczną, tylko materiałów mam mało, proszę o ściągi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 04, 2009 12:51 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Dzięki Mary za gotowość.

A propo jedzonka - w tym tygodniu od czwartku w TESCO ulubione puszki Hankowych futerek - pasztety w promocyjnej cenie 2 w cenie 1 czyli po ok.1,50 sztuka.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie lis 08, 2009 16:02 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

bazarek na kotki p. Hanki (szydełkowa serwetka)
viewtopic.php?f=20&t=103112

Zapraszam, może są jeszcze miłośnicy robótek ręcznych :)

Drugi bazarek "Mała księgarenka"
viewtopic.php?f=20&t=103125 :D
Pako

Post » Nie lis 08, 2009 23:54 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Cuda i dziwy i co najważniejsze licytacje ruszyły :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon lis 09, 2009 10:05 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

bazarek - śliczne niebieskie spodnie ocieplane dla dziecka
viewtopic.php?f=20&t=103118
Zapraszam :D Nowiutkie, jeszcze z metką !

Myszatka

Od: Sob lut 07, 2009 14:08

Post » Nie lis 15, 2009 16:04 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

jeśli planujecie wyjazd - proszę, dajcie znać mojej mamie, chyba coś będzie miała do podania ul. ślężna obok onkomedu
504 766 898
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lis 15, 2009 16:05 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Dzięki Marcellinie :1luvu: zapraszam na kolejny bazarek - sól do kapieli i mydełko

viewtopic.php?f=20&t=103502

i kolejny książkowy

viewtopic.php?f=20&t=103505&p=5193018#p5193018
Ostatnio edytowano Nie lis 15, 2009 16:51 przez Thorkatt, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie lis 15, 2009 16:07 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

dagmara-olga pisze:jeśli planujecie wyjazd - proszę, dajcie znać mojej mamie, chyba coś będzie miała do podania ul. ślężna obok onkomedu
504 766 898

Mukki, wróciłaś, kiedy sie wybierzesz? Puszki też chcą sie wybrać.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon lis 16, 2009 17:02 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Moje szkolne dzieci wyzdrowiały, a wiec juz oficjalnie oglaszam, że Koci Bal 4 - "Kocia Bajka" na rzecz jurczyckich kotkow odbedzie sie w najbliższy piatek 20 listopada o godz. 9.00 w mojej Szkole. Serdecznie zapraszam, bo będzie wiele atrakcji. Bedzie krótkie przedstawienie "Kot bez butów" wg scenariusza Kacpra z kl.IV, loteria fantowa, licytacja, gry i zabawy sprawnosciowe, koci czerwony krzyż, tatuaze. Szczególonie bogatą ofertę zaproponuje Słodki kącik.
Chętnie przyjmiemy też drobiazgi na loterię.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lis 19, 2009 21:44 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Już jutro Koci Bal - trzymajcie za nas kciuki, bo mnie chce choróbska powalić.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]