» Wto sie 18, 2009 22:01
u weta bylam wieczorem jednak i..
Blumi dal sobie noge obejrzec, pani wet podgolila mu w miejscu zranienia, no i widac ze cos tam sie dzialo nieladnego, mala gulka sie zrobila, dostal znow zastrzyk...ze mnie sierota, zapomnialam jaki, zmeczona jestem
w kazdym razie, rano jutro mamy isc na zastrzyk ten oslonowy co dziala 48h (byl robiony wczoraj rano).
Mamy przemywac rivanolem.
W kazdym razie dzis ta ranka mu sie otworzyla (nie wiem czy drapal sam, czy to dodatkowy uraz mechaniczny) bo byla krewka,ech.
Chyba jest nadal pod wplywem emocji, albo moze dlatego ze niedaleko lezy plaskacz, ale jest przedziwnie cicho w domu, i Blumi ani Brzusia nie wariuja, a to wlasnie ich godzina.
W czwartek (jeszcze jutro bede miala potwierdzenie) jade po rudzine do Poznania.
Teoretycznie umowa ma byc zapisana na TZ, ale jak mi mowi, ze mu sie jednak odwidzialo, ze ruda nie bedzie miala imienia na B...to nie wiem, czy mu ja dam do wypelnienia:D
i szukam w sklepach internetowych kuwet zakrytych....
tropik.pl ma najlepsze ceny na karme
animalia.pl super kupowalam,dobry wybor
zooplus.pl nie wiedzialam, ze oni maja takie promocje.Maja teraz Animonde Carny, cena jednej puszki w pakiecie .4.13zl, w sklepie stacjonarnym Kakadu widzialam cene tej puszki 7.60, przerazajace.
Nawet w samych sklepach internetowych potrafia byc jakies widoczne bardzo roznice cenowe.
aaa zeby jednak za latwo nie bylo..musze sie przyjrzec kupie Brzusi, jest krewka przy kupkaniu, nie zawsze, ale zauwazalnie czesto.Tylko musze miec pewnosc ze to ona;] Sam wet mi mowil, ze niektore koty moga sobie podrazniac jelito podczas kupkania, no ale jednak to jakos za czesto. Mieszane uczucia mam. Byla odrobaczana w weekand (Blumi jeszcze nie, nie chcialam go dodatkowo stresowac). Ale TZ mi dzis powiedzial, ze rano byla kupka z krewka poza kuweta. Fakt faktem, ona robi twardsza kupke, jak patrzylam jak sie zalatwiaja (odbierajac im godnosc...;]).
Zaraz wrzuce zdjecia z Blumiego, co wigina smialo cialo w kontenerku.
Musze jakiegos znajomego z lepszym aparatem poprosic o sesje:)