Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dagires pisze:a tak przy okazji pupus to chuba Cie normalnie zatrudnie do zrobienia sesji zdjeciowej moim potworom kot-o-córkom i Uli oczywiscie jak z łaski swojej w koncu stwerdzi ,ze chce poznać mame z zwenetrznej strony rowniez a nie tylko z wewnetrznej
pupus pisze:Dagires pisze:a tak przy okazji pupus to chuba Cie normalnie zatrudnie do zrobienia sesji zdjeciowej moim potworom kot-o-córkom i Uli oczywiscie jak z łaski swojej w koncu stwerdzi ,ze chce poznać mame z zwenetrznej strony rowniez a nie tylko z wewnetrznej
Nie ma sprawy i nie musisz mnie zatrudniać - wystarczy kubek kawy![]()
ale się wpraszam
pupus pisze:
[img ] http://upload.miau.pl/3/187718.jpg [/img]
[img http://upload.miau.pl/3/187722.jpg [/img]
Dagires pisze:pupus pisze:Dagires pisze:a tak przy okazji pupus to chuba Cie normalnie zatrudnie do zrobienia sesji zdjeciowej moim potworom kot-o-córkom i Uli oczywiscie jak z łaski swojej w koncu stwerdzi ,ze chce poznać mame z zwenetrznej strony rowniez a nie tylko z wewnetrznej
Nie ma sprawy i nie musisz mnie zatrudniać - wystarczy kubek kawy![]()
ale się wpraszam
a wpraszaj sie wpraszaj , jak dojde doładu ze sobaa ia jak juz sie wszysko co ma sie urodzic urodzi hahahahaah to pewnie ze nawet postawie kawe a nawet dwie a moze nawet jakies winło
Nualla pisze:pupus, będę szczera: po raz pierwszy jak patrzę na jakieś dziecko śmieje mi się morda![]()
jeszcze mi się zachce, odpukać....
kociczka39 pisze:Buhaha!!!No nie,dawno takich zajebiaszczych ,wprost napiszę zdjątek nie widziałam.Normalnie genialne.Hihi,nie ma to jak tulić dwoje dzieci do snu.A swoją drogą to śliczne maleństwo - gratuluję i puchatki - cudatki.Trafiłam tu,bo śledzę inny wątek.Ale nie mogłam się nie odezwać.
Suuuper![]()
![]()
![]()
![]()
pupus pisze:Nualla pisze:pupus, będę szczera: po raz pierwszy jak patrzę na jakieś dziecko śmieje mi się morda![]()
jeszcze mi się zachce, odpukać....
Dlaczego ?! Taki bobas to nawet fajna sprawaJak śpi i jeść nie woła
a koty jakie mają z nim atrakcje
kociczka39 pisze:Buhaha!!!No nie,dawno takich zajebiaszczych ,wprost napiszę zdjątek nie widziałam.Normalnie genialne.Hihi,nie ma to jak tulić dwoje dzieci do snu.A swoją drogą to śliczne maleństwo - gratuluję i puchatki - cudatki.Trafiłam tu,bo śledzę inny wątek.Ale nie mogłam się nie odezwać.
Suuuper![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękujemy, dziękujemy tylko sprostuję że do tulenia to w sumie mam pięć dzieciątekna szczęście te cztery zasypiają bez awantur i płaczu
pupus pisze:
Dziękujemy, dziękujemy tylko sprostuję że do tulenia to w sumie mam pięć dzieciątekna szczęście te cztery zasypiają bez awantur i płaczu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości