Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 18, 2009 20:22

a tak przy okazji pupus to chuba Cie normalnie zatrudnie do zrobienia sesji zdjeciowej moim potworom kot-o-córkom i Uli oczywiscie jak z łaski swojej w koncu stwerdzi ,ze chce poznać mame z zwenetrznej strony rowniez a nie tylko z wewnetrznej :lol:
Obrazek

Dagires

Od: Pt gru 12, 2008 15:41

Post » Wto maja 19, 2009 10:48

Dagires pisze:a tak przy okazji pupus to chuba Cie normalnie zatrudnie do zrobienia sesji zdjeciowej moim potworom kot-o-córkom i Uli oczywiscie jak z łaski swojej w koncu stwerdzi ,ze chce poznać mame z zwenetrznej strony rowniez a nie tylko z wewnetrznej :lol:

Nie ma sprawy i nie musisz mnie zatrudniać - wystarczy kubek kawy :wink:
ale się wpraszam :oops:
Ostatnio edytowano Wto maja 19, 2009 11:04 przez pupus, łącznie edytowano 1 raz
"Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem ... nie ma słońca ..."

Gdy na świat przychodzi dziecko ...
Nowiny ze Mchów

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Wto maja 19, 2009 11:03

Jeszcze parę efektów mojego biegania z aparatem :wink:

Na łonie natury

Obrazek Obrazek

No pokaż tą łapkę !!! I tak ją obejrzę gdy zaśniesz :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Wto maja 19, 2009 16:10

pupus pisze:
Dagires pisze:a tak przy okazji pupus to chuba Cie normalnie zatrudnie do zrobienia sesji zdjeciowej moim potworom kot-o-córkom i Uli oczywiscie jak z łaski swojej w koncu stwerdzi ,ze chce poznać mame z zwenetrznej strony rowniez a nie tylko z wewnetrznej :lol:

a wpraszaj sie wpraszaj , jak dojde doładu ze sobaa ia jak juz sie wszysko co ma sie urodzic urodzi hahahahaah to pewnie ze nawet postawie kawe a nawet dwie a moze nawet jakies winło :lol:
Obrazek

Dagires

Od: Pt gru 12, 2008 15:41

Post » Wto maja 19, 2009 17:01

pupus, będę szczera: po raz pierwszy jak patrzę na jakieś dziecko śmieje mi się morda :D
jeszcze mi się zachce, odpukać.... :roll:

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Wto maja 19, 2009 20:11

Buhaha!!!No nie,dawno takich zajebiaszczych ,wprost napiszę zdjątek nie widziałam.Normalnie genialne.Hihi,nie ma to jak tulić dwoje dzieci do snu.A swoją drogą to śliczne maleństwo - gratuluję i puchatki - cudatki.Trafiłam tu,bo śledzę inny wątek.Ale nie mogłam się nie odezwać.
Suuuper :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 20, 2009 10:39

Dagires pisze:
pupus pisze:

a wpraszaj sie wpraszaj , jak dojde doładu ze sobaa ia jak juz sie wszysko co ma sie urodzic urodzi hahahahaah to pewnie ze nawet postawie kawe a nawet dwie a moze nawet jakies winło :lol:

Dobra, trzymam Cię za słowo :P

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro maja 20, 2009 10:44

Nualla pisze:pupus, będę szczera: po raz pierwszy jak patrzę na jakieś dziecko śmieje mi się morda :D

Dlaczego ?! Taki bobas to nawet fajna sprawa :roll: Jak śpi i jeść nie woła :wink: a koty jakie mają z nim atrakcje :twisted:

kociczka39 pisze:Buhaha!!!No nie,dawno takich zajebiaszczych ,wprost napiszę zdjątek nie widziałam.Normalnie genialne.Hihi,nie ma to jak tulić dwoje dzieci do snu.A swoją drogą to śliczne maleństwo - gratuluję i puchatki - cudatki.Trafiłam tu,bo śledzę inny wątek.Ale nie mogłam się nie odezwać.

Dziękujemy, dziękujemy tylko sprostuję że do tulenia to w sumie mam pięć dzieciątek 8) na szczęście te cztery zasypiają bez awantur i płaczu :wink:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro maja 20, 2009 10:47

pupus pisze:
Nualla pisze:pupus, będę szczera: po raz pierwszy jak patrzę na jakieś dziecko śmieje mi się morda :D

Dlaczego ?! Taki bobas to nawet fajna sprawa :roll: Jak śpi i jeść nie woła :wink: a koty jakie mają z nim atrakcje :twisted:

kociczka39 pisze:Buhaha!!!No nie,dawno takich zajebiaszczych ,wprost napiszę zdjątek nie widziałam.Normalnie genialne.Hihi,nie ma to jak tulić dwoje dzieci do snu.A swoją drogą to śliczne maleństwo - gratuluję i puchatki - cudatki.Trafiłam tu,bo śledzę inny wątek.Ale nie mogłam się nie odezwać.

Dziękujemy, dziękujemy tylko sprostuję że do tulenia to w sumie mam pięć dzieciątek 8) na szczęście te cztery zasypiają bez awantur i płaczu :wink:

Pan Bóg czasami bywa łaskawy :wink:
Fotki piękne.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro maja 20, 2009 19:20

pupus pisze:

Ullala to familia pełnom gembom hihihi.
Jesio raz gratuluję serdelecznie :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 20, 2009 21:41

Matko kochana, dopiero teraz przeczytałam ten wątek! Jest super :D
Tyle w nim miłości i optymizmu :D Pozdrawiam autorkę, malucha i kociaste :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw maja 21, 2009 10:09

Ja również pozdrawiam wszystkich :P

Niestety chyba zbyt wcześnie się cieszyłam z poprawy w relacjach Sara-Krzyś :( Sara znów udaje że Krzysia wogóle nie ma ...

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Czw maja 21, 2009 10:30

A jeśli chodzi o kociaste to dziś okazało się, że już mam w pełni cztery koty wodolubne :roll:
Właśnie dziś Bruno nauczył Bolka(tak jak kiedyś Maks jego zdj.nr 2) korzystania z uroków wanny tj.cieknącego kranu :twisted:
I tak tradycja przeszła z pokolenia na pokolenie 8) niestety nie posiadam zdjęcia kiedy to Gutek uczył Maksa :oops: więc musicie uwierzyć mi na słowo

Obrazek Obrazek Obrazek

Tylko jeszcze muszę ich nauczyć aby wycierali po sobie te mokre ślady łapek :roll:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Czw maja 21, 2009 10:37

A szperając w starych zdjęciach znalazłam jak wyglądali gdy byli kociakami (z wyjątkiem Maksa gdyż on był już duużyyym facetem gdy do mnie trafił 8) ) oraz ich pasje wysokościowe :wink:

zdj.3,4,5 Bruno a 6i 7 Bolek w realu łatwiej jest ich rozróżnić niż na zdjęciach :oops::evil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Czw maja 21, 2009 10:37

Pupus to jest dobry argument na posiadanie dziecka :) Widzę, że twoje dziecię jest już wyszkolone jak we właściwy sposób łaskotać w piętkę i składać hołdy kocidłom :lol: A ten czarny kot wygląda jak mój Tadek i gabarytowo podobny (6,5 kg na oko??)
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

[poprzednia][następna]