Aniu, kocie przepiękne i dzięki Tobie istotnie nieco inaczej wygląda niż na pierwszym zdjęciu..
Niestety, nie mogę się nacieszyć jego mruczeniem, bo link mi się nie otwiera. Wierzę na słowo, że mruczek z niego najprawdziwszy!
Za to nie mogę uwierzyć, że tak piękny kot nie ma jeszcze amatorów... Gdybym miała moce przerobowe, to byłabym pierwszą kandydatką do jego łapy.. Młody, piękny, kolorowy, rozmruczany.. Kot z marzeń. Czego ludzie szukają, jeżeli takie cudo jest do wzięcia, a nie ma amatorów???
halbina pisze:Kciuki proszę trzymać za Formicę, bo to ona zbiera te bidy kocie.. .dziś przyjechał z DG kocurek po wypadku samochodowym ze złamaną miednicą... a Karmelek przyjedzie w piątek... Na razie mamy kontakt z jego wybawicielką, kotek jest super miziasty, bardzo wygłodzony... ale ogólnie chyba już mu nie grozi śmierć, bo ładnie je, załatwia sie do kuwetki, przytula itp...
I na dogomanii jest już osoba chętna, by go adoptować... ze stolicy... jak się odpasie i wypięknieje, zrobimy mu kastrację i badania, to może wyjedzie do Warszawy... Trzymać kciuki!
Czy ta dziewczyna z Dogo nie jest już chętna?
Mam nadzieję, że nie ma problemu, żeby u Ciebie czekał na swój wymarzony domek stały?