Wzruszyłam się.
Naprawdę.
Naprawdę-naprawdę.
Na pewnym etapie życia, jedną z najważniejszych rzeczy staje się satysfakcja z wykonywanej pracy, fakt, że jest jeszcze ta praca doceniana powoduje, że się `chce`, że można więcej i lepiej.
A to, że tak wiele osób werbalizuje swoje poparcie i zrozumienie dla tego, co robię jest dla mnie nie tylko ogromnie ważne, ale jest również powodem do dumy - będę się starać, by nie zawieźć tego zaufania, jakim mnie obdarzono.
Dziś był dzień pod tytułem "szukamy siatki na balkon". Qrna, no! to wcale nie jest takie łatwe. Wymyśliłam sobie [

], że tę ażurowa balustradę, co ją teraz mam, osiatkuję na dole taką sztywną siatką zgrzewaną [metal ofoliowany]. Potrzebuję ok. 5m o wys. 1,2m. Ha. Mogę kupić albo 10m o wys. 1,00m [

], albo wys. 1,2m ale [uwaga!!] 25mb.

. A na co mi 25 m siatki?!! Tym bardziej, że na górę chciałam dać plecioną tzw. `rybacką`.
No nic to. Siatki nie kupiłam - zostało mi jeszcze jedno miejsce w Toruniu do sprawdzenia. Kupiłam za to - kątowniki!

I kupiłam na wyprzedaży w ysku dwie fajne poduchy. Z założenia - miały być na moje krzesła i przy okazji dla kotów [bo zawsze coś im na te krzesła kładłam]. Jedna okazała się chyba felerna - bo Nova uznała za stosowne `naznaczyć` ją do prania.
Villemo, Aga - jeśli macie czas i ochotę to zapraszam ale na kawę - sąsiedzi by mnie chyba pokroili w plasterki za wiercenie w święta.

[Ostatnio wbijałam sobie dwa! gwoździki w mój osobisty kredens kwadrans po 19. Kiedy to do drzwi zadzwonił sąsiad z miłym pytaniem: `Sąsiadko (jesteśmy na `sąsiadko-sąsiedzie`

), czy to u sąsiadki te remonty? Bo takie hałasy to tylko do 19.`

] No, chyba że możecie wpaść w przyszły weekend.
Aniu - ja spędzam święta wg życzeń Zabers [z wątku 63 kotów] - `tak, jak mi pasuje`, zatem jajka nie były gotowane. [Co nie znaczy, że urządzenia nie używam - bo zaczęłam je eksploatować, zwłaszcza że jeden z profesorów gleboznawstwa ma kury i oferuje `jajka z chowu ściółkowego`.

]
Wszystkim, absolutnie wszystkim - życzę spokoju i radości na Święta.
I bardzo dziękuję za życzenia, które docierają do mnie za pośrednictwem różnych mediów.