Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:A ciekawe,co tam słychać u Kacperka??
La.heureuse.chatte pisze:Mruczeńka1981 pisze:A ciekawe,co tam słychać u Kacperka??
Ja i Kacper mamy kryzys zaufaniaWczoraj wieczorem i dziś rano w sumie wystraszył się mnie 4 razy!!! i teraz siedzi pod fotelem, a nawet, gdy spod niego wychodzi, to ucieka na mój widok
![]()
![]()
![]()
W dodatku od wczorajszego wieczoru ma katar. Normalny ma apetyt i chyba nie ma gorączki, ale kicha ok. 2 razy na godzinę. To już koci katar czy jeszcze mogę miec nadzieję, że samo mu przejdzie?
Agness78 pisze:La.heureuse.chatte pisze:Mruczeńka1981 pisze:A ciekawe,co tam słychać u Kacperka??
Ja i Kacper mamy kryzys zaufaniaWczoraj wieczorem i dziś rano w sumie wystraszył się mnie 4 razy!!! i teraz siedzi pod fotelem, a nawet, gdy spod niego wychodzi, to ucieka na mój widok
![]()
![]()
![]()
W dodatku od wczorajszego wieczoru ma katar. Normalny ma apetyt i chyba nie ma gorączki, ale kicha ok. 2 razy na godzinę. To już koci katar czy jeszcze mogę miec nadzieję, że samo mu przejdzie?
Może właśnie dlatego tak reaguje bo źle się czuje...?![]()
Myślę, że to prawdopodobne... Skontaktuj się z Kicią lub Mruczeńką, napewno coś doradzą...
Mruczeńka1981 pisze:Filecik poszedł do domu![]()
Mruczeńka1981 pisze:A skoro Kacper zmienił zachowanie to poszłabym z nim do weta.Daj znać,czy i jak Ci pomóc!!
dzonss pisze:zapraszam do wątku Fileta Pulpeta http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90602
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 73 gości