Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 11, 2009 9:16

CoolCaty pisze:Bedę tam jutro w południe. Wszystko ustalone, mogę przyjechac bez problemu.

super
potrzebujesz pomocy?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro mar 11, 2009 9:22

CoolCaty pisze:Bedę tam jutro w południe. Wszystko ustalone, mogę przyjechac bez problemu.

To świetnie !! Aż mi się oddech zatrzymał na chwilę ;)
Słyszałam o CoolCaty z dobrego Źródła 8) i jak tylko Cię tutaj zobaczyłam, wiedziałam, że nie zostawisz tych kociaków :1luvu:

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Śro mar 11, 2009 9:25

Magija pisze:

super
potrzebujesz pomocy?

Myślę, że sobie poradzę. Najprawdopodobniej mój Tomek ze mną pojedzie. Jeśli nie, to jeszcze fufu oferowała pomoc. Damy radę. Mogę wziąść ze sobą tylko jedną osobę, bo tył auta musi byc wolny dla kotów.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro mar 11, 2009 9:28

Bogu dzięki. Przynajmniej będziemy wiedzieć jak tam jest, gdy CC zrobi rozeznanie.

Mnie to biedactwo jakoś szczególnie wpadło w serce :cry: Ania może uda Ci się go/ją wypatrzeć wśród tej gromady ...

Obrazek

tu na zbiorowej fotce:

Obrazek
Obrazek

Nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia i wiadomości, trzymam wielkie kciuki. Teraz u mnie z kasą krucho, ale po wypłacie na pewno pomogę - na jedną sterylkę na pewno.
Ostatnio edytowano Śro mar 11, 2009 9:29 przez pisiokot, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro mar 11, 2009 9:28

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro mar 11, 2009 9:35

pisiokot pisze:Mnie to biedactwo jakoś szczególnie wpadło w serce :cry: Ania może uda Ci się go/ją wypatrzeć wśród tej gromady ...

Obrazek

Pisiokot, mnie też ten kot poruszył. Przypomina mi Myszaka.
Najgorsze jest to, że ja teraz nie jestem raczej w stanie wziąć żadnego...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro mar 11, 2009 9:38

CoolCaty - super :) Będziemy czekać na wieści i informacje z pierwszej ręki. No i info, co możemy zrobić my, co jest najbardziej tam teraz potrzebne. No i ile tam naprawdę jest kotów...

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro mar 11, 2009 9:41

ciaptak

Post » Śro mar 11, 2009 9:43

Gdyby ktos chcial banerek:
[url=http://tiny.pl/b5qk][img]http://upload.miau.pl/3/188874.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowano Śro mar 11, 2009 11:44 przez Edzina, łącznie edytowano 2 razy
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro mar 11, 2009 9:51

Wlasnie mi Agnieszka wyslala smsy, ale widze, ze tu juz swieto i wszyscy wiedza :-)
Jak dobrze dzien zaczac pozytywnie:-)
Agnieszka jest zachwycona, dziekuje Maiu i w ogole ))
Po rozmowie z Toba CoolCaty jest pelna pozytywnego nastawienia.

Ktos pytal co mozemy zrobic zeby ulzyc tam kotom.
Mhmm. Zabrac je stamtad.One sie nawzajem zarazaja, niektore sa niewykastrowane, Tak sie nie da ich wyleczyc.Gdyby ich bylo tam o polowe mniej, w czystym pomieszczeniu, to mozna i tam je leczyc, ale tak?
Pamietacie co pisala Zofia. Ta mgielka na zdjeciach to willgoc. Przeciez nawet ja, laik, wiem, ze to wylegarnia choroby.

Musimy zabrac jak najwiecej kotow, zebrac jak najwiecej pieniedzy.

Ponawiam propozycje, jesli ktos z Warszawy, Konstancina, Piaseczna itp chce wziac stamtad zwierzaki, to pomoge w transporcie.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro mar 11, 2009 10:00

O zalozeniu nowego watku juz bylo mowione
Moge zalozyc i caly czas aktualizowac, zmieniac, mam na to czas.
Tylko musze dostac zdjecia i opisy. Mozliwe, ze dostane w weekend.
Ale to bylby zbiorczy watek wszystkich kotow, ktore da sie opisac. No nie wiem, taki katalog.Jak ktos wezmie kota juz na DT ( lub cudem na ds) to bedziemy wklejac linki.
Tam rowniez uporzadkuje sie sprawe bazarkow, czy darowizn.
Na razie spisuje co kto deklaruje, zeby sie nie pogubic.
Wydaje mi sie, ze to dobry pomysl, ale poprawcie mnie jesli sie myle :-)

Edzina, to swietna wiadomosc :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Śro mar 11, 2009 10:05

Anna_33 pisze:O zalozeniu nowego watku juz bylo mowione
Moge zalozyc i caly czas aktualizowac, zmieniac, mam na to czas.
Tylko musze dostac zdjecia i opisy. Mozliwe, ze dostane w weekend.
Ale to bylby zbiorczy watek wszystkich kotow, ktore da sie opisac. No nie wiem, taki katalog.Jak ktos wezmie kota juz na DT ( lub cudem na ds) to bedziemy wklejac linki.
Tam rowniez uporzadkuje sie sprawe bazarkow, czy darowizn.
Na razie spisuje co kto deklaruje, zeby sie nie pogubic.
Wydaje mi sie, ze to dobry pomysl, ale poprawcie mnie jesli sie myle :-)

Aniu, to bardzo dobry pomysł, wg mnie taki wątek bedzie niezbędny.
Super, że będziesz mogła to zrobić.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro mar 11, 2009 10:11

Anna_33 pisze:
Ktos pytal co mozemy zrobic zeby ulzyc tam kotom.
Mhmm. Zabrac je stamtad.One sie nawzajem zarazaja, niektore sa niewykastrowane, Tak sie nie da ich wyleczyc.Gdyby ich bylo tam o polowe mniej, w czystym pomieszczeniu, to mozna i tam je leczyc, ale tak?
Pamietacie co pisala Zofia. Ta mgielka na zdjeciach to willgoc. Przeciez nawet ja, laik, wiem, ze to wylegarnia choroby.

Musimy zabrac jak najwiecej kotow, zebrac jak najwiecej pieniedzy.

Święte słowa, tylko tak można skutecznie pomóc tym zwierzakom. Oczywiście po tym jak zostaną stamtąd zabrane te, które są, pojawią się i tacy, którzy nowe dostarczą :evil: , ale o tym później (gdyby udało się zabrać je wszystkie, pracownicy mogliby oczyścić ich pomieszczenia, doprowadzić do porządku, wywietrzyć, a wtedy możliwe i sensowne byłoby podarowanie posłanek, zbudowanie drapaków itp. - wiem, że to nie kwestia tygodnia, ale przecież wszystko jest możliwe) :twisted:
Anna_33, dziękuję :)

ciaptak

Post » Śro mar 11, 2009 10:19

Ooo wlasnie to co mowi Ciaptak, zabierzmy jak najwiecej zeby stworzyc warunki tym co zostana i nastepnym..

Wiecie co...Wy to naprawde jestescie wspaniale babki...zebysmy w polityce takich ludzi mieli, to nie byloby tylu problemow...
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Śro mar 11, 2009 10:23

Zaraz...a ktos sie skontaktowal z Iwcia???
Przeciez Ona bierze jednego z tych kociakow, chyba powinna wiedziec, ze juz jutro ))))
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]