CoolCaty pisze:Bedę tam jutro w południe. Wszystko ustalone, mogę przyjechac bez problemu.
super
potrzebujesz pomocy?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Bedę tam jutro w południe. Wszystko ustalone, mogę przyjechac bez problemu.
Magija pisze:CoolCaty pisze:Bedę tam jutro w południe. Wszystko ustalone, mogę przyjechac bez problemu.
super
potrzebujesz pomocy?
Anna_33 pisze:O zalozeniu nowego watku juz bylo mowione
Moge zalozyc i caly czas aktualizowac, zmieniac, mam na to czas.
Tylko musze dostac zdjecia i opisy. Mozliwe, ze dostane w weekend.
Ale to bylby zbiorczy watek wszystkich kotow, ktore da sie opisac. No nie wiem, taki katalog.Jak ktos wezmie kota juz na DT ( lub cudem na ds) to bedziemy wklejac linki.
Tam rowniez uporzadkuje sie sprawe bazarkow, czy darowizn.
Na razie spisuje co kto deklaruje, zeby sie nie pogubic.
Wydaje mi sie, ze to dobry pomysl, ale poprawcie mnie jesli sie myle
Anna_33 pisze:
Ktos pytal co mozemy zrobic zeby ulzyc tam kotom.
Mhmm. Zabrac je stamtad.One sie nawzajem zarazaja, niektore sa niewykastrowane, Tak sie nie da ich wyleczyc.Gdyby ich bylo tam o polowe mniej, w czystym pomieszczeniu, to mozna i tam je leczyc, ale tak?
Pamietacie co pisala Zofia. Ta mgielka na zdjeciach to willgoc. Przeciez nawet ja, laik, wiem, ze to wylegarnia choroby.
Musimy zabrac jak najwiecej kotow, zebrac jak najwiecej pieniedzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 438 gości