Tweety pisze:Dlatego mjs krzyczała do mnie, że cały czas mało a ja myślałam, że Ona taka pazerna a po prostu dba o Twoje interesy![]()
No ładnie, wyszłam na krakowskiego centusia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Dlatego mjs krzyczała do mnie, że cały czas mało a ja myślałam, że Ona taka pazerna a po prostu dba o Twoje interesy![]()
mjs pisze:Tweety pisze:Dlatego mjs krzyczała do mnie, że cały czas mało a ja myślałam, że Ona taka pazerna a po prostu dba o Twoje interesy![]()
No ładnie, wyszłam na krakowskiego centusia
Tweety pisze:Noemik, a co u Was?, bo zdrowie Twoje i Milusi zostało na spotkaniu oczywiście wypite
noemik pisze:Tweety pisze:Noemik, a co u Was?, bo zdrowie Twoje i Milusi zostało na spotkaniu oczywiście wypite
u nas leci powolutku, dziś ostatni zastrzyk z antybiotykiem, jutro kontrola i być może przeprowadzka Milutki do opiekunki.
ja też poproszę o jeden dyplom, dla Pawła Lisa, bez niego nie uratowalibyśmy Kory, Kropki, Klary i Keiry. leczył je bezpłatnie, gdy były chore. Teraz przy Mili też mi pomógł. To dobry człowiek.
Antyramę załatwię.
kastapra pisze:Filon nadal za szafką...
Łatwo nie będzie
Wychodzę do pracy, oko nie zakropione.
Ciekawe czy jadł i robił kupę (za szafką?)
Ehhh
Aga skąd on jest?
Tweety pisze:
mjs, Ty oczywiście wiesz, że my sobie żartujemy
Tweety pisze:Na pewno też jest do odbioru karma od mjs (kiedy Tobie pasuje?)
Patka_ pisze:Jak jesteśmy przy choróbskach:( Zawlekłam dzisiaj Aresa do weta, bo mi się nie podobało to ucho i okazało się, że ma zaawansowany świerzb, więc obejrzyjcie koty które z nim miały kontakt. Biedak ma teraz 2 tygodnie izolacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 177 gości