Kasa K. - 106 szt.:) +27- Znowu na dnie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 17, 2009 12:49

Trzymam kciuki za dzisiejszą łapankę.

Ja też dzisiaj łąpię śmietnikowce :wink:
Idę po raz trzeci - a wygląda to tak, że ja stercze godzinę w pobliżu klatki, a co chwilę jakiś złomowiec chce mi ją zwinąć.
W rezultacie 2-3 koty są zaciekawione, krążą, ale żaden nie wejdzie. Potem koleżanka idzie z tą samą klatką i puszką tuńczyka w to samo miejsce w nocy, i od razu łapie dwa.

Więc mamy już 4 po kastracji. Jak ja nie łapałam w dzień, to ona też nic nie złapała w nocy - jakaś taka dziwna zależnoćś :lol:

Więc mam nadzieję, że dzis też nic nie złapie i będę czekać na sms jutro, że ona ma kolejne dwa :roll:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt kwi 17, 2009 14:11

To na dzis kciuki podwojne i za Legnice i za Kaje :ok: :ok: :ok: :ok:

Kaja, a moze pic polega na tym, ze Ty je wczesniej hipnotyzujesz... ;) to moze nie dzwigaj tej klatki, bo po co ;)

My do tej pory walczylismy "przy schodkach" - miejsce fatalne, ludzie laza sami i z pieskami, samochody wjezdzaja na parking jeden za drugim, koty rozkojarzone... Ale w srode poszlismy za jednym, bo chcielismy wiedziec skad one na schodki przylaza i dotarlismy do łapaczowego Eldorado :) Cisza, spokoj, ciemno i kotow do wziecia mnostwo :) Bedziemy sie tam "stolowac" w poniedzialek.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt kwi 17, 2009 18:18

Dwie dziewczynki już ciachnięte.Zabieg bez niespodzianek,koteczki czują sie dobrze.Jutro do nich zajrzę,a jeśli się uda rano złapać tą czarno-białą to jeszcze ją zaniosę.
Pytałam weta ile kociąt nie będzie bezdomnymi?
6
Legnica

Post » Pt kwi 17, 2009 23:23

Wspaniale, ze dziewczyn juz po :)

Nieustajace kciuki za czarno-biala :ok: :ok:

Ciekawe co tam Kaja wygrzebala na smietniku? ;)

Teraz wiadomosc z serii fantastycznych... Dotarly pieniazki za bazarek Montes od Izaz :) Izas, Montes dziekuje! :1luvu: Na trzecia ciezarowke juz praktycznie mamy! :dance: :dance2: :dance:

alareipan

Post » Sob kwi 18, 2009 10:06

Czy mogę wrócić do kolejki z dość wysoko ciężarną kotką?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob kwi 18, 2009 12:47

Basia oczywiscie! Na ciezarowke Legnicy brakuje 3 zeta, wiec praktycznie juz mamy . Jutro jest koniec obecnego bazarku - bedzie z niego ponad 100 pln, czyli na Twoja kotke jak znalazl. A dzisiaj wystawie nowe bazarki ;)

W lecznicy sie zgodza na platnosc pod koniec tygodnia, prawda?

Zatem nr 14 dla Dellfin
Ostatnio edytowano Nie kwi 19, 2009 22:09 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Post » Sob kwi 18, 2009 17:55

Jasne, że się zgodzą :lol:

Dziękuję Alareipan :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob kwi 18, 2009 19:30

Basia to przyslij mi wszystkie namiary i lap te dame :) Trzymam kciuki :ok: :ok:

alareipan

Post » Sob kwi 18, 2009 19:49

Dwie czarne z Asnyka zapłacone.Mam rachunek ale poproszę jeszcze o mail.
Wielkie dzięki za pomoc :wink:
Legnica

Post » Wto kwi 21, 2009 9:20

Dobrze że Wam się udają łowy - bo u nas fatalnie! Nic mi się ostatnio nie udało zachipnotyzować :( !

A miejsce jest takie samo jak pisze alareipan - przy schodach, wszyscy łażą, samochody jeżdżą. Niestety, mimo łażaniem za kotami, nie ma tutaj Eldorado, koty chowają się do piwnicy - a to nie nasz blok i na razie nie mamy wstępu. W piątek postaram się pogadać z mieszkańcami.

Jak dotąd koleżanka złapała 4 (2 kocury + 2 kotki), na śmietniku są jeszce 2 sztuki, przy schodach 4.

Niestety jest wielu karmicieli, wiele miejsc z jedzeniem, nie da się kotów przegłodzić, a jak widzą klatkę i czują tuńczyka, to mają go w nosie. Jeden wlazł do środka, ale nie nacisnął na dżwignię, bo wcale nie był zainteresowany jedzeniem...
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro kwi 22, 2009 20:06

Kaja my mielismy Eldorado, dopoki w poniedzialek nie przyszla szurnieta karmicielka... ehh... szkoda gadac. Zlapalismy kocura w innym miejscu, niestety jego kolezanka ciezarowka ominela klatke, ale za chwile ruszamy ja lapac. Trzymajcie :ok: :ok:

Dotarly pieniazki od Gisikbaum :) Bardzo dziekuje :)

Legnica, Delfin jak sprawa z tymi paniami?

alareipan

Post » Śro kwi 22, 2009 20:17

Czarno-biała z Asnyka do końca tygodnia będzie łapana.No chyba żeby?Tfu,tfu,ftu...żeby nie zapeszyć.
Legnica

Post » Śro kwi 22, 2009 20:41

potrzymam kciuki w takim razie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Śro kwi 22, 2009 20:55

Jutro jadę po klatkę łapkę do Fredzioliny do Lubina,jak z łapką nie wyjdzie to ja już nie wiem.
Legnica

Post » Śro kwi 22, 2009 21:53

Legnica wyjdzie! Trzymamy kciki najmocniej :ok: :ok:

My dzisiaj 2 sztuki - jeden zwial z klatki, drugi pojechal pod noz, kocur... znowu!!! Drugi w tym tygodniu! :evil: A ciezarowy biegaja!

alareipan

[poprzednia][następna]