dellfin612 pisze: Jana zostało mi po kociętach trochę RC babycat 34. Przyda się?
Przyda się, przyda. Kociaki są żarte jak wariaty.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dellfin612 pisze: Jana zostało mi po kociętach trochę RC babycat 34. Przyda się?
Jana pisze:Chyba będą miały indiańskie imionatakie średnio pochlebne.
Chaos Browna w naszej łazience
Kochanie, w łazience mamy rozpędzone, miksujące się cząstki, ale nie całkiem chaotyczne - wszystkie zmierzają ku otwartym drzwiom. Dwa razy musiałem łapać te swobodne elektrony może nawet, bo chyba mniejsze i trudniejsze do schwytania niż molekuły.
Zamknąłem je w transporterku tylko na czas prysznicowy, a potem sobie krążyły (rudy wskoczył do wanny jak się jeszcze wycierałem i rozpłaszczył się na dnie, bo mu się łapy rozjechały na mokrym).
A potem co zajrzałem do łazienki, to one jak torpedki startowały ku szczelinie w drzwiach. Rudzielec parę razy tłukł głową w drzwi i framugę, bo startował do najmniejszej szpary.
No i w końcu dwa mi uciekły, bo jak łapałem jednego, to drugi czmychnął, a jak drugiego, to pierwszy uciekł; Większy czarny schował się na półce z butami, a rudzielec poleciał aż na koniec kuchni, do Młodej. Na szczęście nie kichnął jej w nos.
Przez to wszystko sporo się do pracy spóźniłem, ale zabawa była przednia, he, he.
dellfin612 pisze:jopop pisze:szukam KIEROWCY. Na jutro późno wieczorem (przedtem - przed 20 - kierowca musiałby pobrać z Boliłapki sprzęt łapiący)
Ew. na czwartek późno wieczorem.
Na Folwarczną.
I DT dla 1-2 kociąt.
Będę jutro wieczorem w Boliłapce, mogę zabrać sprzęt.
I dokąd? Na Folwarczną?
Uschi pisze:Kiedy przeprowadzka dwójki?
genowefa pisze:Uschi pisze:Kiedy przeprowadzka dwójki?
Miała być dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości