Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Jaka piekność , ja mam słabość do rudych i rudo-białych:):)
alessandra pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Jaka piekność , ja mam słabość do rudych i rudo-białych:):)
ha,pięknie, teraz będe wiedziała,gdzie, w razie czego, upchnać to moje gadające rude, jak za duzo będzie peplało![]()
witaj Nualla w klubieprawdopodobnie Ninusia Pusia może widzieć kontury lub świato/cień, stad jej takie wcześniejsze zachowanie-dopiero po zapoznaniu sie otoczeniem, poczuła sie bezpieczna
a u mnie przybył na zawsze jeszcze jeden kawaler- mielismy nadzieję,ze uda sie oczko uratowac , ale niestety, w sobote oczko musiało zostac usunięte... chłopak jets jeszcze biedniutki strasznie, ale, mam nadzieje,ze powoli, powoli, gdy minie ból i strach, zdobędę zaufanie slicznego bielutkiego futerka z czarnym ogonkiem, bo , oczywiście zostanie u mnie na zawsze![]()
Jak Milo wydobrzeje, postaram sie wstawić zdjecie , a na razie prosze o kciuki za rehabilitację i oswajanie ...
Safarii pisze:W skrócie napiszę, że mamy go dwa tygodnie i wymaga całodobowej opieki. Nie je samodzielnie (karmiony ze strzykawki i codzienne kroplówki) anemia, koci katar, nadżerka. Jest jednak już dużo lepiej i powoli zaczyna odzyskiwać siły ale jeszcze długa droga przed nami a jego życie jest ciągle zagrożone.
froggy pisze:alessandra pisze:5. Podstawowe różnice między kotem niewidzącym a zwykłym.
- jest subtelniejszy
- lepiej wyczuwa ogólnie panującą atmosferę
- wolniej biega
- dłużej przymierza się do skoku
- jest spokojniejszym towarzyszem dla osoby starszej.
- jeśli rozrabia nie mówisz „co znów zniszczyłeś łobuzie” tylko „ Moje kochanie, niedobra pańcia postawiła głupio szklankę! Nic ci się nie stało?”
Ta zasada ZDECYDOWANIE nie odnosi się do Stasia.A przy okazji chciałbym zgłosić go do Klubu. Stasiek jest kociakiem z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78 ... sc&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], sherab i 735 gości