Sabeena_ pisze:_kathrin pisze:pozdrowienia z parapetu![]()
sliczny
Ryżyk jest pięęękny....
nawet poduszeczki ma rude...
Moderator: Estraven
Sabeena_ pisze:_kathrin pisze:pozdrowienia z parapetu![]()
sliczny
Serniczek pisze:bierzesz te robotę?(taki fajny dżob.....)
Serniczek pisze:ogłaszam tutaj...teraz Kathrin decyduje.Ja nie jestem zwolenniczką szukania na allegro-dlatego,ze nie mam doswiadczenia.Prosze Was o pomoc......

Edzina pisze:Sabeena_ pisze:sliczny
No tak.. Niektorzy to maja sliczne koty.. W przeciwienstwie do innych...![]()
![]()
No ale jak ktos sobie zasluzyl...
Serniczek pisze:ogłaszam tutaj...teraz Kathrin decyduje.Ja nie jestem zwolenniczką szukania na allegro-dlatego,ze nie mam doswiadczenia.Prosze Was o pomoc......
_kathrin pisze:Serniczek pisze:ogłaszam tutaj...teraz Kathrin decyduje.Ja nie jestem zwolenniczką szukania na allegro-dlatego,ze nie mam doswiadczenia.Prosze Was o pomoc......
ja ogłaszam moje tymczasy na allegro ale Serniczku wszystkie sprawy dotyczące rudego chcę podejmować wspólnie.
na pewno nie napiszę w ogłoszeniu że on prawie Bri. nie chcę kusić pseudofanów pseudorasowców.

Edzina pisze:Jak pisalam na jego watku - wystajacy kiel ma jedna zalete - dobrze sie otwiera paszcze i wrzuca tabletke.. Wystarczy nacisnac..

Serniczek pisze:Kathrin co zarządzisz tak bedzie.Ty znasz sie na allegro-ja nie. Szukam przez forum i po znajomych.Jeżeli kogos wytypujesz -pomogę sprawdzic ale mnie to lepiej nie posyłać-ja każdego traktuję" z kałasza".Dlatego mój mąż wybił mi z głowy np prowadzenie hodowli (kiedys tam cos majaczyłam)-motywując to brakiem miejsca w ogrodzie do zakopywania zwłok potencjalnych nabywców.Korek tez budził zainteresowanie-ale nikt nie przeszedł pozytywnie Sernikowej weryfikacji.Kazdy wyszedł z głębokim przekonaniem iż nie zasługuje na żadne zwierzę-bo naprawde nie zasługuje!!!Ne jestem w tych obszarach "podejsciowa" i wyrozumiała oraz zaufaniem nie grzeszę.Nie nadaję się
MariaD pisze:Serniczek pisze:Kathrin co zarządzisz tak bedzie.Ty znasz sie na allegro-ja nie. Szukam przez forum i po znajomych.Jeżeli kogos wytypujesz -pomogę sprawdzic ale mnie to lepiej nie posyłać-ja każdego traktuję" z kałasza".Dlatego mój mąż wybił mi z głowy np prowadzenie hodowli (kiedys tam cos majaczyłam)-motywując to brakiem miejsca w ogrodzie do zakopywania zwłok potencjalnych nabywców.Korek tez budził zainteresowanie-ale nikt nie przeszedł pozytywnie Sernikowej weryfikacji.Kazdy wyszedł z głębokim przekonaniem iż nie zasługuje na żadne zwierzę-bo naprawde nie zasługuje!!!Ne jestem w tych obszarach "podejsciowa" i wyrozumiała oraz zaufaniem nie grzeszę.Nie nadaję się
![]()
Ale Korek przecież znalazł dom? I gdzie Ty te trupy pozakopywałaś?
i nie ukrywa sie już za łóżkiem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości