ADOPCJE PUCHATKOWA II.. proszę o zamknięcie..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 16, 2008 23:04

Sabeena_ pisze:
_kathrin pisze:pozdrowienia z parapetu 8)

Obrazek

sliczny :1luvu:

Ryżyk jest pięęękny....
nawet poduszeczki ma rude... :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro gru 17, 2008 7:50

Serniczek pisze:bierzesz te robotę? 8) (taki fajny dżob.....) :D

Ja juz chyba wzielam... :wink: Ale tyle razy Wam powtarzam - nie wmawiac mi takich rzeczy prosze, bo jak te wszystkie koty wroca z powrotem to bede musiala sie wyprowadzic.. :strach:
Rany.. Mam swoje dwa krotkowlose koty. A w domu wszelkie rodzaje szczotek do dlugowlosych. Brakuje mi tylko tego grzebienia do obcinania koltunow. :lol:
Ktos gdzies oglasza rudego? Nie bedzie chyba dlugo czekal. Piekny, krotkowlosy, bezproblemowy.. :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro gru 17, 2008 8:13

ogłaszam tutaj...teraz Kathrin decyduje.Ja nie jestem zwolenniczką szukania na allegro-dlatego,ze nie mam doswiadczenia.Prosze Was o pomoc...... :oops:
Serniczek

Post » Śro gru 17, 2008 9:18

Serniczek pisze:ogłaszam tutaj...teraz Kathrin decyduje.Ja nie jestem zwolenniczką szukania na allegro-dlatego,ze nie mam doswiadczenia.Prosze Was o pomoc...... :oops:

a ja ogłaszam po swojemu...znaczy pytam, pytam, pytam i mówię mówię mówię....
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Śro gru 17, 2008 9:34

Edzina pisze:
Sabeena_ pisze:sliczny :1luvu:

No tak.. Niektorzy to maja sliczne koty.. W przeciwienstwie do innych... :wink: :twisted:
No ale jak ktos sobie zasluzyl...

oj oj a się przecież Twoim "otwieraczem" też zachwycam :twisted:

Nie dość że oryginalny, ładny, to jeszcze funkcjonalny :twisted:
Obrazek
Obrazek

Sabeena_

Od: Śro lis 12, 2008 16:30

Post » Śro gru 17, 2008 11:51

Serniczek pisze:ogłaszam tutaj...teraz Kathrin decyduje.Ja nie jestem zwolenniczką szukania na allegro-dlatego,ze nie mam doswiadczenia.Prosze Was o pomoc...... :oops:

ja ogłaszam moje tymczasy na allegro ale Serniczku wszystkie sprawy dotyczące rudego chcę podejmować wspólnie.
na pewno nie napiszę w ogłoszeniu że on prawie Bri. nie chcę kusić pseudofanów pseudorasowców.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro gru 17, 2008 11:53

_kathrin pisze:

ja ogłaszam moje tymczasy na allegro ale Serniczku wszystkie sprawy dotyczące rudego chcę podejmować wspólnie.
na pewno nie napiszę w ogłoszeniu że on prawie Bri. nie chcę kusić pseudofanów pseudorasowców.

tak się cieszę, ze on teraz u Ciebie jest.... :oops:
Obrazek

Ruach

Post » Śro gru 17, 2008 12:00

Edzina pisze:Jak pisalam na jego watku - wystajacy kiel ma jedna zalete - dobrze sie otwiera paszcze i wrzuca tabletke.. Wystarczy nacisnac.. :twisted:

Umarłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Aniada

Post » Śro gru 17, 2008 13:13

Kathrin co zarządzisz tak bedzie.Ty znasz sie na allegro-ja nie. Szukam przez forum i po znajomych. :) Jeżeli kogos wytypujesz -pomogę sprawdzic ale mnie to lepiej nie posyłać-ja każdego traktuję" z kałasza".Dlatego mój mąż wybił mi z głowy np prowadzenie hodowli (kiedys tam cos majaczyłam)-motywując to brakiem miejsca w ogrodzie do zakopywania zwłok potencjalnych nabywców.Korek tez budził zainteresowanie-ale nikt nie przeszedł pozytywnie Sernikowej weryfikacji.Kazdy wyszedł z głębokim przekonaniem iż nie zasługuje na żadne zwierzę-bo naprawde nie zasługuje!!!Ne jestem w tych obszarach "podejsciowa" i wyrozumiała oraz zaufaniem nie grzeszę.Nie nadaję się :oops:
Serniczek

Post » Śro gru 17, 2008 15:20

No to własnie się nadajesz..
Bo nie oddasz kota byle komu.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro gru 17, 2008 16:13

Serniczek pisze:Kathrin co zarządzisz tak bedzie.Ty znasz sie na allegro-ja nie. Szukam przez forum i po znajomych. :) Jeżeli kogos wytypujesz -pomogę sprawdzic ale mnie to lepiej nie posyłać-ja każdego traktuję" z kałasza".Dlatego mój mąż wybił mi z głowy np prowadzenie hodowli (kiedys tam cos majaczyłam)-motywując to brakiem miejsca w ogrodzie do zakopywania zwłok potencjalnych nabywców.Korek tez budził zainteresowanie-ale nikt nie przeszedł pozytywnie Sernikowej weryfikacji.Kazdy wyszedł z głębokim przekonaniem iż nie zasługuje na żadne zwierzę-bo naprawde nie zasługuje!!!Ne jestem w tych obszarach "podejsciowa" i wyrozumiała oraz zaufaniem nie grzeszę.Nie nadaję się :oops:

:lol:

Ale Korek przecież znalazł dom? I gdzie Ty te trupy pozakopywałaś? 8O
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro gru 17, 2008 16:18

MariaD pisze:
Serniczek pisze:Kathrin co zarządzisz tak bedzie.Ty znasz sie na allegro-ja nie. Szukam przez forum i po znajomych. :) Jeżeli kogos wytypujesz -pomogę sprawdzic ale mnie to lepiej nie posyłać-ja każdego traktuję" z kałasza".Dlatego mój mąż wybił mi z głowy np prowadzenie hodowli (kiedys tam cos majaczyłam)-motywując to brakiem miejsca w ogrodzie do zakopywania zwłok potencjalnych nabywców.Korek tez budził zainteresowanie-ale nikt nie przeszedł pozytywnie Sernikowej weryfikacji.Kazdy wyszedł z głębokim przekonaniem iż nie zasługuje na żadne zwierzę-bo naprawde nie zasługuje!!!Ne jestem w tych obszarach "podejsciowa" i wyrozumiała oraz zaufaniem nie grzeszę.Nie nadaję się :oops:

:lol:

Ale Korek przecież znalazł dom? I gdzie Ty te trupy pozakopywałaś? 8O

w ogródku pod piwonią ... :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Śro gru 17, 2008 16:44

Korek znalazł dom dzieki Ruach...resztę chetnych pogoniłam...... :lol:
Serniczek

Post » Śro gru 17, 2008 19:26

:P

a Korkowi dobrze tam :)
Obrazek

Ruach

Post » Czw gru 18, 2008 0:01

Pierwsza nadająca się do czegoś fotka mojej Buffy, znanej wczesniej jako "niebieska":

Obrazek

Wkrótce będą znacznie piękniejsze fotki, Buffy jest przecudnej urody :love: i nie ukrywa sie już za łóżkiem.

Oraz mojej drugiej puchatki Niny:
Obrazek

Buffy teraz wygląda znacznie lepiej - ustawia się do czesania, układa koło mnie na łóżku do miziania, łupież prawie całkiem zniknął, nie warczy mi po nocach za łóżkiem :wink: Fotka pochodzi chyba z czwartku, czyli jeszcze futerko dośc paskudne było :( Nadal nie pachnie najpiękniej (z bliska - czyli jest poprawa) - siedziała w sumie 6 tygodni w klatce w schronie, klatka niewielka, kuwetka w środku... co się dziwić... jak całkiem zarośnie rana po sterylce Buffy zostanie uprana :strach:

zwykle moje koty jedzą z misek, nie z puszek... użyłam puszki do wywabienia Buffy zza łóżka i nie miałam serca potem odebrać :wink:

EDIT: a co tam, Filo nie puchaty, ale dorzuce, bo też piękny :1luvu:

Obrazek

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

[poprzednia][następna]