zuzia 1 pisze:(...)Rozumiem że ktoś kocha persa, bo są one piękne ale tylko z wyglądu.
Okazuje sie, ze zapaść na persjozę często pojawia sie nie po ujrzeniu persa, ale własnie po kilkudniowym przebywaniu z nim, co moze przeczyć Twoim słowom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia 1 pisze:(...)Rozumiem że ktoś kocha persa, bo są one piękne ale tylko z wyglądu.
kordonia pisze:kristinbb pisze:Ja nie wiem co Wy w tych persach widzicie...![]()
![]()
kot jak kot...
A miała Ty już takiego u siebie w domu choć na kilka dni? Hę?
Bo ta choroba, znaczy persjoza ta, to wirus jadowity, ale zaraża po kilku dniach ciagłego kontaktu, no
kristinbb pisze:kordonia pisze:kristinbb pisze:Ja nie wiem co Wy w tych persach widzicie...![]()
![]()
kot jak kot...
Bo ta choroba, znaczy persjoza ta, to wirus jadowity, ale zaraża po kilku dniach ciagłego kontaktu, no
no nie miałam....![]()
![]()
U mnie nawet pies ma sierść krótką jak dachowiec,
a mąż ścięty na łyso....![]()
kordonia pisze:kristinbb pisze:kordonia pisze:kristinbb pisze:Ja nie wiem co Wy w tych persach widzicie...![]()
![]()
kot jak kot...
no nie miałam....![]()
![]()
U mnie nawet pies ma sierść krótką jak dachowiec,
a mąż ścięty na łyso....![]()
Musisz pomieć, to zrozumiesz
Jak bedzie na widoku jakiś pers w Elblagu w potrzebie, na bank wyląduje u Ciebie na tymczas
Persy teżmozna wystrzyc na krótkoPodobno jest to teraz modne, jak sie dowiedziałam z jednej z aukcji na Allegro która pokazywał ktoś na Puchatkowie
zuzia 1 pisze:...Kot tam jest ważniejszy od ludzi...
Avian pisze:zuzia 1 pisze:...Kot tam jest ważniejszy od ludzi...
A u kogoś jest inaczej ?![]()
![]()
U mnie rządzi ... pers
Czekamy w weekend na fotki dziewczyn
sawanka1 pisze:Avian pisze:zuzia 1 pisze:...Kot tam jest ważniejszy od ludzi...
![]()
U mnie rządzi ... pers
u mnie rządzi cała trójca persów![]()
![]()
Avian pisze:zuzia 1 pisze:...Kot tam jest ważniejszy od ludzi...
![]()
U mnie rządzi ... pers :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 236 gości