Tytekwieczny gilarz DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 18, 2008 19:17

dorcia44 pisze:jak widac nie powinno się życ chwilą ,tylko gromadzic dobra :oops: :oops: :oops:

A to się Dorcia na życiowej prawdzie w czas poznała :lol:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 18, 2008 19:22

lepiej pózno niż wcale :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 18, 2008 21:08

A moją mamę rozpłatali wzdłuż i w poprzek, wydłubali cały środek chyba bo mieli usuwać kawałek jelita a załapała się od razu na sterylkę. No i mówią że baaardzo rozległa była operacja, że to rosło długo i jeszcze trochę a byloby słabiutko.

Dlaczego myślę że jak zwerbalizuję lęki to ich przyczyna zniknie?
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Sob paź 18, 2008 21:26

Bo to prawda stara jak świat :D Jak się człowiek wygada to niby nic się nie zmienia, a jednak jakoś lepiej się robi :D

Dorciu kiedy to USG? Bo nie wiem czy kiecki też wyciągać :wink: I w ogóle mam głównie pisiowe rzeczy a chłopak by głupio wyglądał w kwiatuszkach i serduszkach :?

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Nie paź 19, 2008 0:07

dorcia44 pisze: a mi jest zimno i bylejak ,troche pojeżdziłam na kozie ,czekałam na Marcelibu która znów mnie wystawiła
:evil:
i jak ja dorwe :twisted:

A59 dziś była na działce - to jak miałam pojechać gdziekolwiek???? Dorciu, ja jak będę wiedzieć cokolwiek, to zadzwonię najpierw, Kochana.
Powiedz - dobra ta nakładka na materac - brać to via internet, czy lepiej tę z IKEA? Bo ja na niedzielę byłam umówiona z Aleksandrą59, ale znalazłyśmy to, co załączyłam w linku. Kuźwa, ja już sama nie wiem, "mam grać, czy nie grać"????
Marcelibu

Post » Nie paź 19, 2008 8:41

Marcelibu ,to co wynalazła villemo super ,brać bo i cenowo lepiej :wink:

nerisku bo dobrze nieraz ujawnić myśli,na chwile pomaga ,ale jak się codziennie patrzy na cierpienie najbliższej osoby to wszystko wygląda inaczej...

Kara ,USG miało być w zeszłym tyg.ale badań Karolinka nie zrobiła,dopiero w tym tyg.zrobi....
już się złoszcze :?

Satu vel Ciacho :wink: ok.bawi się ,je....najchętniej jednak wtulona we mnie śpi...
siusiu zrobiła na łóżko :twisted: :evil: :roll:
oczko po Tobrexie jeszcze ładniejsze.
Nadia nie chce jeść....
znów do weta.
u mnie wszystkie drogi prowadzą na Wilczycką :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 19, 2008 9:28

dorcia44 pisze:Kara ,USG miało być w zeszłym tyg.ale badań Karolinka nie zrobiła,dopiero w tym tyg.zrobi....
już się złoszcze :?

Dlaczego się złościsz 8O

Bo wiesz :wink: Ja mogę wysłać. Tylko, żeby za parę lat jak napisze kura przez o z kreską, jakiś wybrakowany psycholog (przepraszam takich z prawdziwego zdarzenia) nie wymyślił, że będzie miał do końca życia problemy egzystencjalne, bo go ciotka, babcia i mama ubrały w różowe spodenki w niemowlęctwie :twisted:

Kara.

Post » Nie paź 19, 2008 10:40

U nas choć już 5,5 miesiąca i USG było parę razy robione nadal nie wiadomo jaki stworek w synowej siedzi :evil: bo się pokazać nie chce :lol: więc może i u Was być podobnie.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 19, 2008 11:13

Dorciu, tak pomyslałam o Tobie , moze chcesz łądna nieduza szafke nocną jest koloru bialego, ale kolor to mozna zmienic.
Jest bardzo eleganacka robiona na zamówienie.
Byłaby do odbioru z Urusa .
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie paź 19, 2008 11:47

LimLim pisze:U nas choć już 5,5 miesiąca i USG było parę razy robione nadal nie wiadomo jaki stworek w synowej siedzi :evil: bo się pokazać nie chce :lol: więc może i u Was być podobnie.

W takich przypadkach to najczęściej dziewuszki się rodzą. Są wstydliwsze od chłopaków :wink: w kilku przypadkach się to sprawdziło :)
Moja córa też się chowała 8)
ale nie warto się nastawiać, bo przecież może być różnie.

Pozdrawiam wszystkich niedzielnie :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie paź 19, 2008 12:29

Moja się zaprezentowała od razu w pełnej okazałości :twisted: Chociaż mój TZ do końca miał nadzieję, że tam jeszcze coś urośnie :twisted: Nie urosło, a i tak ma totalnego świra na jej punkcie :P

Kara.

Post » Nie paź 19, 2008 15:08

mój syn też wywalił klejnoty :twisted: ...zero wstudu ,a to było wieki temu ,całe 17 lat i 8 m.

Kara złoszcze się bo gdyby to była moja córka już dawno miałaby zrobioną morfologie ,pal licho USG ale może jej cos potrzeba ,może miec anemie itp.

Z Maltusia bardzo zle ,nie ma już wetki ,a ona płakusia ,chodzi podpierając się nosem ,prawie się przewraca,żegnamy się z Maltusią .....

normalnie straszne co się u mnie dzieje ,może to naprawde moja wina ,może wabie zło ....
nie moge na nią patrzec ,chodzi w zwolnionym tempie ,nosek na podłodze ,całkowicie nieobecna..mam jej dać pół nospy i dużą dawke laktulozy ,tylko że ona nie przełyka... :cry:

mogłam zrobic to wcześniej ,teraz by się nie męczyła :cry: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 19, 2008 15:12

Dorciu - przecież Ty bierzesz pod opiekę najbiedniejsze, najbardziej chore zwierzaczki - niektóre da się wyprowadzić na prostą, inne - już nie...
Ale wszystkim dajesz to, co najważniejsze - miłość i troskę :king: :aniolek:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie paź 19, 2008 15:39

Dorciu błagam nie pozwól jej się męczyć :cry:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie paź 19, 2008 15:46

Dorcia, mogę tylko poprzytulać...
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]