No i pojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechaaaaaaaaaaał .........
Ech ..... trudno było .....trudno , ale Iwonka była bardzo dzielna , bardzo ......
A teraz kilka porannych foteczek Klemensa ....
Booooosze jaki to cudowny kot ...po prostu sam miód ....
Najpierw przyszedłem się przywitać .....

Potem , kazałem się miziać ....
A potem poszedłem spać , bo duże zajęły się moją koleżanką Dzidzią...
(muszę wstawić to zdjęcie duże , bo on tak słodko spał ........)
A tak wyglądają moje oczka .... i już wcale nie bolą ...
A to jest Dzidzia .....
Zdjęcia jeszcze w ubranku posterylkowym , który zmasakrowała piorąc go zawzięcie własnym językiem ....
Zaraz potem zdjęłyśmy jej ubranko i Monika wyjęła szwy , ale oczywiście złośliwy aparat padł był , pomimo naładowanych rzekomo akumulatorków...
Dzidzia pomimo serii antybiotyków , wcale nie ma się lepiej
Jej oddech jest okropny ....ten katar dusi ją , siedzi gdześ już głęboko w zatokach .....
Wczoraj skończyły się zastrzyki , Iwonka dziś miała jechać po nasepne , ale ją powstrzymałam .........bo przecież jeśli nie pomaga .....to bez sensu ją kłuć i truć ....
Wg mnie trzeba odczekać co najmniej dwa tyg. i jednak spróbować zrobić jej ten wymaz , posiew i antybiogram .....
Apetyt na szczęscie ma ..zjada pięknie wszystko , świetnie radzi sobie z suchą karmą nawet pomimo usunięcia tylu ząbków ...
Ale wygląda bladziutko

nosek bladziutki , dziąsła też ....jest malutka i chudziutka ....trudno uwierzyć , że ma ok 3 lat ...
Na razie wiec będziemy podtuczać maliznę ....
Dzidzia jest słodka , przyjechałą dzikawa i wystraszona , w tej chwili djae się miziać , sama podchodzi do głaskania .....tylko ten oddech ...ten katar .....
Oczywiście rozliczenia nie zdązyłyśmi zrobić , Iwonka ma wszystko spisać i rozliczymy w najbliższym czasie ....
Problem jest także z panią z Ryk ...Bo nie chce oddawać kotów do nowych domów
Powiedziałą podobno , że Klemensa - W ŻYCIU ......Dlatego też pani dowie się po fakcie niestety ....
Postaramy się jednak aby nowy doemk Kacperka i Klemensa - czyli p. Ania i jej rodzina , podesłali jakieś foteczki chłopaków .
Ja wiem , że to bardzo dobry domek !!!!!
Teraz kciuki potrzebne , żeby wszystko było ok , żeby sie nic nie wydarzyło , żeby żyli razem długo o i szczęsliwie .....
Chyba się dziś upiję .........aaaaaaaa nie mogę.... antybiotyk biere .....