BarbAnn pisze:cudowne zdjecia
u mnie na etacie nianka jest srebek.Ale ostatnio Havce cos sie w glowce przestawilo i tez opiekuje sie Misiąmilusią. Dzisiaj rano sie z nią bawiła.
No bo ja- Gluś na nich jestem

pozdrawiam,
Glusiek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:cudowne zdjecia
u mnie na etacie nianka jest srebek.Ale ostatnio Havce cos sie w glowce przestawilo i tez opiekuje sie Misiąmilusią. Dzisiaj rano sie z nią bawiła.
Tweety pisze:Glusiu, zostałeś zaproszony przez Beksę na weekend, co ty na to?
ogocha pisze:Tweety pisze:Glusiu, zostałeś zaproszony przez Beksę na weekend, co ty na to?
No wiedziałem... już się zaczęło... zaproszenia, wywiady, fanki...![]()
Przyjadę z gerberkami. Beksa je lubi? Tak pytam na wszelki wypadek gdyby lubiła...bo ja lubię... bardzo... Ale nie jadam wiele... Zaledwie jeden mizerny słoiczek na 1 posiłek. I takich posiłków mam tylko 1 na parę godzin (2-4).
Mam coś jeszcze przywieźć? Swoje portfolio (kuwetę, miskę)?
A i jeszcze jedno - nie biorę swojej obstawy. Dałem Thalii i Chałwie wolne
ogocha pisze:Tweety pisze:Glusiu, zostałeś zaproszony przez Beksę na weekend, co ty na to?
No wiedziałem... już się zaczęło... zaproszenia, wywiady, fanki...![]()
Przyjadę z gerberkami. Beksa je lubi? Tak pytam na wszelki wypadek gdyby lubiła...bo ja lubię... bardzo... Ale nie jadam wiele... Zaledwie jeden mizerny słoiczek na 1 posiłek. I takich posiłków mam tylko 1 na parę godzin (2-4).
Mam coś jeszcze przywieźć? Swoje portfolio (kuwetę, miskę)?
A i jeszcze jedno - nie biorę swojej obstawy. Dałem Thalii i Chałwie wolne
BarbAnn pisze:a pozniej sie zrobi remont ....
Tweety pisze:BarbAnn pisze:a pozniej sie zrobi remont ....
Basia! w ogóle nic nie mówiłaś
BarbAnn pisze:Tweety pisze:BarbAnn pisze:a pozniej sie zrobi remont ....
tak mi sie wymskło
Tweety pisze:BarbAnn pisze:Tweety pisze:BarbAnn pisze:a pozniej sie zrobi remont ....
tak mi sie wymskło
to niech Ci się wsmyknie albo Beksa z Glusiem wybiorą się w odwiedziny do Cioci Basi, tak na podwieczorek na przykład
BarbAnn pisze:Tweety pisze:BarbAnn pisze:Tweety pisze:BarbAnn pisze:a pozniej sie zrobi remont ....
tak mi sie wymskło
to niech Ci się wsmyknie albo Beksa z Glusiem wybiorą się w odwiedziny do Cioci Basi, tak na podwieczorek na przykład
łojezu
no
wsmyklo mi sie
aassiiaa pisze:Gosiu Glus jest cuuuudddnnnnyyy![]()
Klamalas mowiac, ze jest brzydki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości