Moderator: Estraven
Mysza pisze:Na stole już ją było trochę słychać, ale i tak jest duuużo lepiej (osłuchowo). Zdecydowanie mniej furczy. Przytrzymana mocno dała sobie obejrzeć dziurki od nosa od środka. No i tu już nie jest dobrze. Lepiej niby jest, ale nie tak jak by można oczekiwać. Śluzówka nadal rozpulchniona, czerwona i w jednej dziurce nadżerka.
Dziwne, ze tak słabo reaguje na steryd w atecortinie. No ale lek ma dostawać 4-6 tygodni a dostaje chyba ciut ponad dwa. Zobaczymy też co wiosna zmieni w oddychaniu i stanie śluzówki.
Mysza pisze:Jest piękna, lśniąca i grzeczna.
Bardzo się dziwiła, ze nikt jej nie chce....
ona chociaż zdrowa byłagenowefa pisze:Nie martw się, Rózi też nikt nie chciał
Kciuki za zdrówko![]()
![]()
Mysza pisze:ona chociaż zdrowa byłagenowefa pisze:Nie martw się, Rózi też nikt nie chciał
Mysza pisze:MOlly tez zaraz allegro znajdę, choć nie wiem czy po cuda to się na allegro zgłasza czy jednak do jakiejś inszej instytucji![]()
genowefa pisze:Mysza pisze:MOlly tez zaraz allegro znajdę, choć nie wiem czy po cuda to się na allegro zgłasza czy jednak do jakiejś inszej instytucji![]()
Jeżeli znalezienie domu dla Rózi zaliczasz do kategorii cudów, to informuję, że na allegro znalazłam, nie tutaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 347 gości