W związku z zaistniałą wczoraj sytuacją, bardzo niemiłą dla mnie, proszę o zamknięcie mojego wątku.
Z dystansem i spokojem przyjęłam wszystkie obelgi jakie napisała na mój temat oraz temat agitarius KYA. Dopiero dziś zrozumiałam jak bardzo zabolały mnie jej słowa, jak bardzo mi ubliżyły i jak bardzo są niesprawiedliwe.
Dopiero dziś popłynęły łzy gdyż zrozumiałam, że są osoby, które mogą powiedzieć wszystko, a i tak nikt tego nie zauważy i nie zwróci im uwagi, że zrobiły coś złego.
Przykro mi, że nikt z osób, które rzekomo mnie szanują, nie napisał mi, że kya popełniła błąd, że nie powinna pisać takich rzeczy. Przykro mi, że kya została bohaterką i osaczonym biedactwem, które się w dodatku pociesza.
A najbardziej mi przykro z tego powodu, że nie jestem w stanie już wejść do wątków, które bardzo lubiłam i napisać - do góry kociaki.
Kocham zwierzaki i było mi miło dawać i pomagać.
Jutro oficjalnie zamknę bazarek na rzecz klatki pułapki, którą chciałam zakupić. Poczekam jednak aż zakończy się bazarek dla dorci. Wszelkie wpłaty zostaną przekazane dalej tak jak powinny.
Będę też wpłacała pieniążki na 6 adoptowanych internetowo kotów.
Dziękuję, bycie tu dało mi wiele radości.
polecam ten link
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71 ... &start=180