Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia1 pisze:Wiadomości są złe kotlka przy przekładaniu do kontenerka uciekła.
Jestem załamana. Może ktoś z Warszwy może tam podjechać, poszukać, nie wiem.... Obok Klifu jest budowa i ona właśnie tam uciekła
Klaudia pisze:Waldemar pisze:Mayo ona miała już domek w Warszawie.
Jeżeli ludzie z Warszawy nie dadzą rady zastanów się nad wyjazdem do Warszawy.
A po co Mayo ma jechać do Wawy?? myślę, że nie zrobi nic więcej niż forumowicze ze stolicy, a ma tutaj swoją sporą gromadkę na głowie i na brak zajęć myślę, że nie narzeka.
Mam nadzieję, że uda Wam się chociaż zlokalizować kociczkę, a potem złapać.
Biedna nie dość, że chora to teraz nawet bez znajomego kącika
Waldemar pisze:Klaudia pisze:Waldemar pisze:Mayo ona miała już domek w Warszawie.
A po co Mayo ma jechać do Wawy?? myślę, że nie zrobi nic więcej niż forumowicze ze stolicy, a ma tutaj swoją sporą gromadkę na głowie i na brak zajęć myślę, że nie narzeka.
Złapać koteczkę. Widziałem jak to robi i mam do Niej pełne zaufanie.
Waldemar pisze:Klaudia pisze:Waldemar pisze:Mayo ona miała już domek w Warszawie.
Złapać koteczkę. Widziałem jak to robi i mam do Niej pełne zaufanie.
tanita pisze:tam obok jest liceum, warto gdyby się nie znalazła dziś wywiesić tam ogłoszenia.
Tweety pisze:Jana, umówiłyscie się jakoś z Green (nie chcę blokować teraz jej telefonu)?
tanita pisze:no tak, zapomniałam![]()
zaraz wychodzę i tam jadę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 758 gości