W dodatku zaraz dom znajdzie, bo o taką piękność to się wszyscy będą bić.
Całe szczęście, że moja Duża teraz zajęta inie widzi tej smarkuli, bo jeszcze miałaby jakiś głupi pomysł...

Milusia z Łodzi
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:Sydney pisze:czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Milusi... ona ma taka slodziutenka buziuchne
specjalnie dla Cioci Sydney![]()
Milusi zdjęć kilka![]()
Milusia jest starsznie kochanym kotekim. W klatce czuje się chyba najbezpieczniej, bo ile razy ją zabieram tyle razy sama do nie wskakuje. W klatce można ją miziać do woli, głaskać a ona mruczy, wypina tyleczek do góry i nadstawia łepeczek po kolejne głaski. Kochany koci krasnoludek![]()
![]()
berni pisze:Sydney pisze:czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Milusi... ona ma taka slodziutenka buziuchne
Milusi zdjęć kilka![]()
berni pisze:Milusiu z ŁodziZapytaj Swojej Dużej czy napewno nie chciałaby dwóch Milusi
Wiadomo co dwie Milusie to nie jedna
![]()
Nie wiem czy ktoś się będzie o mniej bićwkońcu jestem tylko zwykłym burym kotkiem
i jestem troszkę niesmiała![]()
mahob pisze:A jak wogóle sprawy stoją z kotami Pani Krysi
berni pisze:Domek ma Agatka, zamieszkała w Krakowie z Panem i 9-letnią dziewczynką![]()
Domek szykuje się również dla tej tri
Mało tych domków, mało![]()
Uschi pisze:berni pisze:Sydney pisze:czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Milusi... ona ma taka slodziutenka buziuchne
Milusi zdjęć kilka![]()
A o mnie nie pomyślały![]()
Żeby zdjecia były też dla mnie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 1588 gości