Kminka / FIP:dzień 51-szy, ostatni... [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2007 7:57

Kmineczko dzielna jesteś :) I cieszę się, że płynu nie było dużo i bardzo bym chciała, żeby zniknął już zupełnie :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt maja 11, 2007 8:16

Kmineczko zuch Dziewczynka jestes :D
A ja Wam mowie ze teraz plynu juz nie bedzie !!!!! za co trzymam kciuki :ok:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt maja 11, 2007 8:22

O jak się cieszę, że płynu było tak mało po tylu dniach!!!!!! Może to jednak nie to!!!! :ok: :ok::ok::ok::ok::ok:
Marcelibu

Post » Pt maja 11, 2007 9:34

Marcelibu pisze:O jak się cieszę, że płynu było tak mało po tylu dniach!!!!!! Może to jednak nie to!!!! :ok: :ok::ok::ok::ok::ok:

nie łudzę się specjalnie, Moniczko, bo to, co zeszło jest niestety "książkowe" :(

ale najważniejsze, że mała póki co, czuje się w miarę dobrze i ma apetyt :) jak mówi TŻ: "Mała Księżniczka może i jest bardzo chora, ale zobacz jaka szczęśliwa" 8) i woła na nią Wasza Książęca Mość :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt maja 11, 2007 20:25

I niech tak będzie, Księżniczko! Dużo szczęścia!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt maja 11, 2007 20:33

Oh, Kmineczko, dobrze, że jest tak dobrze.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt maja 11, 2007 20:39

Ja za Kminkę tak bardzo mocno ściskam kciuki, a jednocześnie jest mi tak strasznie źle, że jest tak bardzo chora. Przepraszam, wiem, że nie powinnam tak pisać, ale jest mi tak źle...łzy mi lecą :oops: Przepraszam.

Cieszę się, że u Klemensika "sytuacja opanowana" :ok: :ok::ok::ok:
Marcelibu

Post » Pt maja 11, 2007 22:05

Marcelibu pisze:Ja za Kminkę tak bardzo mocno ściskam kciuki, a jednocześnie jest mi tak strasznie źle, że jest tak bardzo chora. Przepraszam, wiem, że nie powinnam tak pisać, ale jest mi tak źle...łzy mi lecą :oops: Przepraszam.

Cieszę się, że u Klemensika "sytuacja opanowana" :ok: :ok::ok::ok:

Ja już pogodziłam się z pewną straszną myślą... TŻ też... to trudne, ale nie ma innego wyjścia :(
wczoraj rozmawiałam z Doktorem Alkiem. Mówił, że ma taką pacjentkę, której współczuje :( Starsi państwo przychodzą z kotką na ściąganie płynu codziennie. Doktor Alek wie, że nie stać ich na to, bierze za każdym razem jakiś smętny grosz, ale nie o to mu naprawdę chodzi: ten kot się męczy, jego opiekunowie go męczą, w imię własnej miłości :( nie wiem, czy Doktor Alek miał na celu mnie przestrzec, uczulić, w każdym razie - niepotrzebnie: Mała Księżniczka czuje się narazie dobrze - właśnie leży mi na kolanach :) - ale jeśli będzie gorzej... Kminka na szczęście dała nam czas do przeanalizowania wszystkich za i przeciw, do obgadania możliwych sytuacji :) już tak strasznie się nie boimy :) a ona poczeka za Tęczą - już to wiemy...

Georg-inia

Post » Sob maja 12, 2007 11:41

a ja tam ciąglę marzę...
Kminka, aleś miałą fajnie :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob maja 12, 2007 12:04

Georg-inia pisze:ale najważniejsze, że mała póki co, czuje się w miarę dobrze i ma apetyt :) jak mówi TŻ: "Mała Księżniczka może i jest bardzo chora, ale zobacz jaka szczęśliwa" 8) i woła na nią Wasza Książęca Mość :roll:

prosze jak to sobie Pichlaczek owinal Duzego wokol malego pazurka :lol:
Ksiazniczko mysle o Tobie cieplutko... zebys jak najdluzej byla rozpieszczana i szczesliwa :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob maja 12, 2007 12:38

Georginia, jesteście bardzo mądrymi Dużymi i doskonale będziecie wiedzieć, kiedy przyjdzie czas na decyzję.

Ale na razie wygląda na to, że jeszcze długi czas przed Wami. Nie zatruwaj go rozpaczą i przedwczesnym pożegnaniem. Po pierwsze za wcześnie, po drugie sytuacja nie jest całkiem jednoznaczna. A futerka, jak piszesz, jest wesolutka i skora do zabawy. Najważniejsze, że jest szczęśliwa, cała reszta nie ma najmniejszego znaczenia. NAJMNIEJSZEGO.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie maja 13, 2007 11:11

Widziałam wczoraj Kmineczkę. Jest słodka, przytulasta, wchodziła mi na kolana, układała się w kłębuszek i spała. Miauczy, domaga się zainteresowania, jest bardzo kontaktowa :)
Niestety futerko zdradza, że Kminusia chora jest. Puchata ona jest, ale pod puszkiem kosteczki, mimo iż apetyt jej dopisuje.
Georg-inia, póki ona ma taką wolę życia, energię do zabaw, do mizianek to jest naprawdę dobrze :) I niech ten czas dla Was trwa jak najdłużej :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie maja 13, 2007 11:19

Georg-inio, bardzo dużo myślałam nad tym, co napisałaś. Bardzo Ci dziękuję.
A za Twoje Futerka nieustannie trzymam :ok: :ok: :ok::ok:
Gdyby coś trzeba by pomóc - wiesz, że mam "rzut beretem" do SGGW :wink: .
Marcelibu

Post » Nie maja 13, 2007 19:30

:ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko Kmineczki
Obrazek Obrazek Bazylek
Filipek [']
ok.15/11/2006-6/11/2009
Śpij Słoneczko...

http://www.kiciory.pl

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Pon maja 14, 2007 9:51

niestety od wczoraj Kminka czuje się gorzej :( jeszcze popołudniu przychodziła na kolanka, mruczała, siedziała na balkonie, przytulała się do Klemensa...
wieczorkiem wlazła do transportera i przeleżała tam do rana, nie przyszła do nas do łóżka, nie wstała na śniadanie :cry: jak ją zawołałam, to przyszła do kuchni, ale tylko powąchała miseczkę, nie chciała jeść :(
chyba zabiorę ją dziś do Doktor Ewy :(

Georg-inia

[poprzednia][następna]