Mówią o mnie Miś Uszatek.... Nadaję z nowego Domu :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 28, 2007 9:56

:( Bardzo mi przykro, że Helmuś choruje...Mam jednak nadzieję, że po zrobieniu testów okaże się, że to jednak żaden z tych paskudnych wirusów...Może wyłażą z niego "trudy życia" :?: Często tak bywa, że kiedy kot trafi do Swojego Domu i Swoich Dużych, kiedy spada adrenalina pomagająca przetrwać w niesprzyjających warunkach - zaczyna chorować. Gpal - to chyba telepatia - wczoraj właśnie myślałam sobie co tam słychać u Wielkiego Miśka.
Kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lip 01, 2007 0:20

Dzięki za kciuki :D
Po ostatnich trudach leczenia misiek znowu przytył i jest znów WIELKI :)
Narazie cieszy się dobrym zdrowiem, a resztę pokażą dopiero wyniki.Ja oczywiście jestem dobrej myśli, a jeśli nawet....to i tak zrobimy wszystko aby jak najdłużej cieszył się dobrym samopoczuciem.Trochę jest za gruby, stąd problemy z wychodzeniem i wchodzeniem na balkon :D .
Nadal jego ulubionymi zajęciami są: objadanie się
Obrazek
podgryzanie dużych, oraz wylegiwanie się w ciepłym łóżeczku :)
Obrazek
Oczywiście ochota na nocne pieszczoty mu nie przeszła, trzebabyło się przyzwyczaić do pobudki o 4-tej nad ranem :)
Postaram się odezwać wkrótce, a narazie pozdro dla wszystkich "ciotek forumowych" i ich kociaków :D

gpal

Od: Pt sty 26, 2007 22:01

Post » Nie lip 01, 2007 11:22

On ma tak rozbrajający wyraz pysia...Jest na forum parę kotów na które uwielbiam patrzeć, bo budzą we mnie radość z samego patrzenia... :D
Będziemy cierpliwie czekać na (dobre) wyniki badań :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro lip 25, 2007 21:56

Witam, wszystkich "kibiców" Uszatego!!! :D
Wyniki, choć nierewelacyjne, to zdecydowanie lepsze.Następne badania na początku września.Niestety musimy go odchudzić bo ma dużą nadwagę, ale wierzcie mi, nie jest to łatwa sprawa.Potrafi tak prosić,błagać, a w ostateczności obrzydzić człowiekowi życie, że albo z litości :roll: , albo dla świętego spokoju :evil: zawsze dostanie jakiś smakołyk.Nie przeszkadza mu w tym mała ilość zębów (ostatnio wyrwaliśmy dwa,a nie miał ich już za wiele), ale robimy co możemy żeby był wilk syty :) (Helmo) i owca cała (nasze nerwy i poczucie winy) :cry:
Obrazek
uwielbiam się chować (żeby mnie szukali :D ) i znęcać się nad kulkami z włóczki (załatwiłem wszystkie tak, że musieli kupić mi nowe :twisted: )
Obrazek
Pozdrowionka dla wszystkich, Helmo vel Uszatek vel Misio i jego duzi :D

gpal

Post » Śro lip 25, 2007 22:30

:D Jak miło zobaczyć Misia !
A co wykazały testy, co własciwie mu dolega?
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Czw lip 26, 2007 0:02

A my uwielbiamy patrzeć na szczęśliwego kota :love:
więcej fotek mi tu proszę :!: :D
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lip 26, 2007 8:38

Helmuś-Uszatku... :1luvu: :love: :1luvu:
Oj dawkuje nam ta Twoja Duża fotki w ilościach homeopatycznych...A Ty taki fotogeniczny jesteś :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon gru 24, 2007 1:03

Witam "ciotki" forumowe :D oraz wszystkich sympatyków Uszatka!
Wiem,wiem, to skandal tak długo się nie odzywać :oops: , ale myślami zawsze jesteśmy z Wami :)
Niedługo minie rok jak Helmuś vel Uszatek :D jest z nami i zapewniam że ma się całkiem dobrze.Podporządkował sobie wszystkich,łącznie z sąsiadką, która miała już okazję opiekować się nim podczas naszej nieobecności.A teraz pare fotek na dowód tego jak Helmo się zadomowił:
Jakie jest ulubione zajęcie naszego futrzaka w ciepłe letnie dni :?: oczywiście, wylegiwanie się na balkonowym leżaku :!:

Obrazek
Obrazek

A jakie jest ulubione zajęcie naszego futrzaka w zimne jesienne i zimowe dni :?: oczywiście wylegiwanie się na pokojowej kanapie :!:

Obrazek
Obrazek

No bez przesady, czasem lubi posiedzieć w kącie i poobsrwować życie dużych

Obrazek
Obrazek

są też chwile kiedy trzeba się trochę poruszać,wtedy ugania się za "udomowionymi" myszami

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozatym,że: nadal lubi nocne pieszczoty, gryzie domowników jak mu nie ulegają i bardzo pyskuje jak długo zostaje sam w domu, to pozatym jest bardzo grzecznym i bardzo,bardzo kochanym kotem :D

Obrazek

gpal

Post » Pon gru 24, 2007 1:15

Wszystkim forumowiczom życzymy zdrowych,pogodnych,ciepłych i rodzinnych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze w nowym 2008r.
Natomiast wszystkim zwierzakom życzymy kochających,ciepłych z pełną michą domków :D
:s3:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

gpal

Post » Pon gru 24, 2007 11:20

Bardzo dziekujemy ża życzenia :)
A to koledzy i koleżanki z Kundelka z koledą :
Obrazek
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon gru 24, 2007 11:21

Helmucie Feliksie Uszatku :!: Tobie i twoim Dużym pięknych świąt, całej masy prezentów i długich wspólnych pełnych mizianek chwil :D

pixie65

[poprzednia]