jak oduczyc kota spania w kuwecie?
Borówka regularnie wlazi do kuwety (mamy zakrytą) i spi tam

wynosimy ja stamtad i przez pare dni byl spokoj, jakby zrozumiala, ale teraz znow to robi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:Wiem, ze jest bardzo ostrozna i dbasz o koty wspaniale, ale jak moze Borowka jest tez takim nerwusem jak nerkowcy. U mnie Hrupka po sterylce poruszala sie w kaftanie wylacznie do tylu, wykonujac skoki na sztywnych lapach. Piotr nazywal ja mechanicznym pasikonikiem
. O braniu na rece nie bylo mowy, bo darla sie jak obdzierana ze skory
. Bez brania na rece chodzila i jeczala. Ogolnie chodzilo jej o to, ze kaftan ja wkurzal i wkurzal ja jej brzuch. I my tez bylismy wkurzajacy
![]()
.
Serdecznie Was pozdrawiam
anie pisze:i jeszcze jedno pytanie:
jak oduczyc kota spania w kuwecie?
Borówka regularnie wlazi do kuwety (mamy zakrytą) i spi tam![]()
wynosimy ja stamtad i przez pare dni byl spokoj, jakby zrozumiala, ale teraz znow to robi. jest na to jakis sposob?
Anja pisze:Kombinuje na biezaco....moze nie sprzatajcie do konca? Jakby tam zostala jedna grudka ostatnio zasikanego zwirku, to sypialnia zapewne straci swoj urok
progect pisze:Może mała czuje sie bezpieczna w zamkniętej przestrzeni?
Spróbuj zrobić jej jakiś domek, nawet z kartonu i się przekonaj.
anie pisze:ekstrawagancja hehe![]()
Borówka, jesli nie okupuje kuwety to spi w transporterze lub na ulubionym fotelu Bajki :/ Bajka jest wielce niezadowolona z tego faktu, ze ktos ja podsiada, a drugiego fotela nie mam :/ i jak tu pogodzic kocice? mialam nadzieje, ze Borowka znajdzie sobie jakies fajne neutralne miejsce w domu, a tutaj raz kuweta, a raz Bajke przepedza.. biedna moja Baja, dzis znow miala oczy jak pięć zlotych kiedy zobaczyla Borowke na swoim ulubionym miejscu... ehhh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123 i 67 gości