Na jakie konto wpłacać?!!!
Joanna
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna.c pisze:Na jakie konto wpłacać?!!!
Joanna
anie pisze:sluchajcie, to jest jakas mysl.
jesli w tym tygodniu, do soboty nie znajdzie sie transport do bialegostoku to przetrzymajmy kotke jesze te dwa tygodnie do 1 sierpnia w tym platnym domku, ewentualnie zaraz zaczniemy szukac domku tymczasowrego w wawie. po 1 sierpnia kotka pojedzie do joanny, albo z katowic, albo juz z warszawy.
musimy ja wywiezc do bialegostoku, ma tam dom, tyle kotow chcialoby miec taki domnie mozemy tego zmarnowac!
Joanna.c pisze:Iwona, wysłałam do Ciebie 2 wiadomości-jedna w psrawie transportu Warszawa-Białystok. Ale widzę, ze te wiadomosci siedzą u mnie w folderze "do wysłania". Czy forum miau nie działa teraz? Ciągle mam błąd w logowaniu
Dzis naprawdę jest zwariowany dzień
Joanna
Miśki gdzies się ukryły
anie pisze:ach i jeszcze jedno.
iwona, skoro szukamy domku tymczasowego w wawie to moze arto zmienic tytul na cos w stylu "dom tymczasowy w wawie na kilka dni". bo chyba niedlugo kota trzeba bedzie przetrzymac w wawie, no nie?
jakby co, to zbierzemy kase, zeby doplacic temu panu, ktory bierze klunkiera, co? to i szczesciare wezmie
bazyla pisze:A ja mieszkam rzut beretem od Warszawy - jakieś 15 km. I tak rozważam sobie po cichu - może zgłoszę się na ochotnika i zaopiekuję się kocinką do przyjazdu Joanny.
Mam tylko pytanko: czy Szczęściara jest wysterylizowana? Pytam dlatego, że mam w domu kocura jeszcze nie wykastrowanego i nie chcę, żeby na świat przyszły małe kocinki.
Czy Szczęściara jest odrobaczona i odpchlona?
bazyla pisze:A jak ze sterylizacją?
bazyla pisze:No to jak jest wysterylizowana i bez robalów - to zapraszam!
Do kiedy kocinka będzie moim gościem?
Amanda_0net pisze:Cieszę się, że jest bezpośredni przewóz.Ale pamiętajcie, jakby co, to do Warszawy prawie zawsze w niedziele.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adik88 i 45 gości