iwona_35 pisze:Słuchajcie to ja TŻ od iwony35 klunkier to mój kot i tylko mój.....nie oddam go nikomu....i koniec..........
Mąż od iwony_35
Poryczałam się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Słuchajcie to ja TŻ od iwony35 klunkier to mój kot i tylko mój.....nie oddam go nikomu....i koniec..........
Mąż od iwony_35
mjs pisze:iwona_35 pisze:Słuchajcie to ja TŻ od iwony35 klunkier to mój kot i tylko mój.....nie oddam go nikomu....i koniec..........
Mąż od iwony_35
Poryczałam się
iwona_35 pisze:ezra pisze:zapewniam ciąg dalszy nastapi tylko kiedy rozpoczne to zalezy od iwony.W domu trawaja przygotowania i nerwowa atmosfera kiedy ,no kiedy on bedzie.Ja jestem raczej cierpliwą osoba ale te kilka tygodni czekania to chyba dużo i dla mnie
Ciesze się że się przygotowujecie![]()
A ja mam pare gotowców które moga się przydać:
-jeżeli gotujesz obiad ,lub robisz inny posiłek daj Klunkierowi olbrzymi kawał mięsa(nie wolno kroić) lub parówe (również w całości) wtedy będziesz miała spokój
-jeżeli wychodzisz z kąpieli ,koniecznie wylej wode bo Klunki lubi skakać z wanny do wody![]()
-o jedzenie się nie martw je WSZYSTKO
-nie zostawiaj mięsa na widoku bo będziesz musiała iść na obiad do restauracji![]()
-gdy zamykasz lodówke popatrz czy czasami on tam nie siedzi i dot.się pralki
-pozabezpieczaj wszystkie dziury
-uważaj na zapalone świeczki bo już ma osmolone wąsy
-zaszczep psa ,uwielbia wgryzać się w jego morde
Ale wzasadzie robia to wszystkie koty-kombinatorzy.
![]()
![]()
A tak pozatym gdybyśmy mieszkali bliżej to napewno nie ciągnełoby się to tak mozolnie....
Ale moge nie wiem czy chcesz jeszcze na niego czekać?
Chyba że przyjedziesz po niego w jakąś sobotę?byłoby miło
ezra pisze:Iwona mój syn pyta dlaczego Klunkier nazywa się Klunkier,bo on to by wolał jakoś inaczej bo mu cięzko wymówić(ma wadę wymowy)
ezra pisze:mjs nie rycz ,wiesz biore Klunkiego bo jest super kotem ,ale TŻ Iwony niestety nie moge zaadoptować ,wiem że to okrutne tak rozdzielać kociaki ale mam za małe łóżeczko,myśle że iwona godnie opiekuję się swoim TŻ i krzywda mu sie nie stanie.hihihihihi
ezra pisze:mjs nie rycz ,wiesz biore Klunkiego bo jest super kotem ,ale TŻ Iwony niestety nie moge zaadoptować ,wiem że to okrutne tak rozdzielać kociaki ale mam za małe łóżeczko,myśle że iwona godnie opiekuję się swoim TŻ i krzywda mu sie nie stanie.hihihihihi
mjs pisze:No wiem, rozumiem...Rozciapciałam się całkowicie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, kasiek1510, Paula05 i 55 gości