Drapak wypasiony - projekty własne mile widziane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 30, 2006 15:43

:twisted: ja się ciągle wygrażam że zrobię drapak, i co ? i nic :oops:
w czasie urlopu udało mi się zrobić zabezpieczenia na okna, stwierdziłam że wiertarka nie jest taka straszna :wink: no i właśnie się zabrałam za to :
Obrazek
fotka nieostra, ale to jest stare biurko z płyty, które posłuży za podstawę
Pojawił się problem - płyta jest twarda, połamałam już 3 wiertła i nie mam czym wiercić :evil: poza tym cały czas się zastanawiam jak połączyć nóżki z resztą, no i z czego i na jakim poziomie ma być budka :(
mam taką bardzo długą rurę pod sufit i nie mogę się zdecydować czy pociąć jją na kawałki czy zostawić w całości - ale jak wtedy zamocować półeczki?
Ach... ramki na okna były zdecydowanie łatwiejsze :lol:
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob paź 14, 2006 21:20

To my się pochwalimy też :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W dalszym projekcie mamy jeszcze dodatkowe obwiązanie sizalem i półeczki do leżenia. :D
Ostatnio edytowano Sob paź 14, 2006 22:18 przez Aśka, łącznie edytowano 1 raz

Aśka

Od: Nie sty 22, 2006 17:43

Post » Sob paź 14, 2006 22:07

imponujące drzewko...jak zlikwidujesz spacje pomiędzy linkiem a [img], to zdjęcie się wyświetli od razu 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob paź 14, 2006 22:19

Dzięki:)

Aśka

Od: Nie sty 22, 2006 17:43

Post » Nie paź 15, 2006 1:22

Z wielką uwagą przeczytałam wątek - zaraz zabieram się za następne o drapakach. Już wiem czego potrzeba moim kociastym :P
Wyjątkowo podoba mi się drapak covu - ten ostatni (to twój prywatny tak??), ma właśnie takie elementy jakie chciałabym dla swoich kotów: hamak i rura, budka 1 całkowicie wystarczy, moja są niebudkowe - mają 2 budki i omijaja je szerokim łukiem, czasem tylko Kropka śpi w budce wiklinowej, która nota bene służe też za transporter przy wyjazdach do weta 8O więc nie przestaje mnie to dziwić 8O
I zrozum tu kota... :roll:

Bardzo podoba mi się też ten drapak made by covu http://s26.photobucket.com/albums/c145/ ... interval=3
W takim hamaku 2 koty zmieszczą się bez problemu (trzeci to indywidualista i nie lubi bliższych kontaktów z innymi).
Chociaż Cześkowi chyba najardzie odpowidała by rura jak na tym drapaku pt. big tower (ze stronki covu)... i bądź tu mądry - 3 drapaki mi są potrzebne...
A i hamak na kaloryfer też wydaje się być świetny.

Mam więc kolejny target do zrealizowania - drapak do końca roku, no nadalej do początku przyszłego :wink:
Covu - ty wysyłasz robione przez siebie cuda małej architektury na takie odległości jak Wawa-Poznań???
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Śro paź 18, 2006 22:00

:D

moj :D
moj fajny jest...
przynajmniej tak mowia moje koty...
budka najmniej okupowana zdecydowanie :D
a rura...
zreszta, juz ci mowilam :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro paź 18, 2006 22:52

Wiem wiem :P Zaczynam odchaczać dni w kalendarzu - to będzie drapak marzeń... :roll:
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Śro paź 18, 2006 22:57

paulinatob pisze:Wiem wiem :P Zaczynam odchaczać dni w kalendarzu - to będzie drapak marzeń... :roll:

mam nadzieje ze rowniez kocich :D
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Śro paź 18, 2006 23:05

Ma się rozumieć że kotów - a najlepsze ze wszytskich razem :P
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pt lis 24, 2006 9:24

Obrazek Obrazek
Przepraszam, ze troche rozmazane ale koty byly tak podekscytowane, ze trudno bylo uchwycic jest w bezruchu.. Mysle jednak, ze drapak to mercedes w swojej klasie! zapomnialam napisac (dla mnie to bylo oczywiste :oops: ), ze drapak zrobila covu!
Ostatnio edytowano Pt lis 24, 2006 14:25 przez zojka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Pt lis 24, 2006 14:06

Nowy drapak mamy juz od ok.3 tygodni,ale przez problemy zdrowotne naszych kotulcow zupelnie zapomnialam sie pochwalic.
No to sie chwale:
Wykonany wlasnorecznie przez Tza (z moja skromna pomoca).Wykorzystal nasz stary drapak (budka i jedna z polek),tekturowe rury ze sklepu z wykladzinami,material i plyty pilsniowe znalezione na strychu dziadkow i sznurek sizalowy (ok 120 m 8O ).Koszt ok. 30 funtow (glownie sznurek,choc i tak udalo nam sie kupic go duzo taniej).
Oto rezultat:
Obrazek
Koty zachwycone!Przed ostatnim pogorszeniem zdrowia Martelka,oba kotuchy uwielbialy zabawy na drapaku.Swietnie sie po nim wspinaja (wyzszy slupek ma ok. 180 cm).
Asia & Martel & Stella
Obrazek Obrazek Obrazek

Asiulek

Od: Czw paź 14, 2004 23:15

Post » Pt lis 24, 2006 14:57

Zojka - bardzo przyjemny drapaczek :D i wygląda niezwykle porządnie.

Asiulek - toć to małpi gaj wręcz! Też mi się coś takiego marzy, ale miejsca w mieszkaniu nie mam :( Ale kiedyś się dorobię...
Obrazek
Obrazek Obrazek

nikagda

Od: Śro gru 15, 2004 13:27

Post » Sob lis 25, 2006 12:04

zojka pisze:Obrazek Obrazek
Przepraszam, ze troche rozmazane ale koty byly tak podekscytowane, ze trudno bylo uchwycic jest w bezruchu.. Mysle jednak, ze drapak to mercedes w swojej klasie! zapomnialam napisac (dla mnie to bylo oczywiste :oops: ), ze drapak zrobila covu!

Mercedes mercedesem... wazne zeby kotom sie podobalo :D
Kluska juz zaanektowala tuleje?? :D
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Sob lis 25, 2006 13:14

covu pisze:
Mercedes mercedesem... wazne zeby kotom sie podobalo :D
Kluska juz zaanektowala tuleje?? :D

jeszcze sie oboje boja do tej tulei wejsc wiec okupuje ja tygrysek-maskotka (to taki chwyt przyciagajacy moje zazdrosnickie koty) :D
Ale budka juz wykorzystywana no i drapia jak sie patrzy!!! :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Pon lis 27, 2006 1:24

covu pisze:skonczylam...
wczoraj w nocy stanal :D

koty juz go oswoily :D

oto zdjecia CUDA :D

drapak 1
drapak 2
drapak 3
drapak 4
drapak 5
drapak 6
drapak 7
drapak 8
drapak 9

Covu możesz mi przesłać na pw cenę takiego drapaka i tych z Twojej strony?
Czy istnieje możliwość wyboru koloru? I indywidualnego zamówienia?
Chcę kupić drapak dla mojego maluszka, ale dopiero po zakończeniu leczenia oczków Blue, gdy będę wiedziała na ile dobrze widzi mogę wybrać drapak, a konkretnie bezpieczną dla niej wyskość.

beria

Od: Nie paź 22, 2006 15:08

[poprzednia][następna]