ryśka pisze:Na piątek umówiony jest już zabieg koteczki, od której zabraliśmy kociaki.
Ona już jest w następnej ciąży, prawda ? Przeraża mnie to. Zanim kotka skończy karmić jest znowu w ciąży

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Na piątek umówiony jest już zabieg koteczki, od której zabraliśmy kociaki.
Chiara pisze:ryśka pisze:Na piątek umówiony jest już zabieg koteczki, od której zabraliśmy kociaki.
Ona już jest w następnej ciąży, prawda ? Przeraża mnie to. Zanim kotka skończy karmić jest znowu w ciąży
Mysza pisze:Chiara pisze:ryśka pisze:Na piątek umówiony jest już zabieg koteczki, od której zabraliśmy kociaki.
Atka jak zabrała Matyldę ze schroniska to tez ją od razu ciachnęła. Wyszło, że zaszła w ciążę jak kociaki miały coś 6-7 tygodni
ryśka pisze:Na zabieg czeka bezdomna koteczka złapana przez Aanię - siedzi sobie w klatce wystawowej razem z kociątkiem, ktore zostanie już u nas - będziemy mu szukać domu.
Kicia ma bielmo na jednym oku, przy okazji sterylizacji będzie można zobaczyć co się z okiem dzieje i ewentualnie przy okazji zrobić dodatkowy zabieg (o ile będzie potrzebny).
Chiara pisze:ryśka pisze:Na zabieg czeka bezdomna koteczka złapana przez Aanię - siedzi sobie w klatce wystawowej razem z kociątkiem, ktore zostanie już u nas - będziemy mu szukać domu.
Kicia ma bielmo na jednym oku, przy okazji sterylizacji będzie można zobaczyć co się z okiem dzieje i ewentualnie przy okazji zrobić dodatkowy zabieg (o ile będzie potrzebny).
Kociątko jest cudnePrzesiaduje za mamusią wtulone w nią i wygląda ciekawie na świat.
A dziś pewna forumowiczka z asystentem złapała trzy dzikie koty w pół godziny![]()
![]()
Jestem pod wrażeniem
Chiara pisze:ryśka pisze:Na zabieg czeka bezdomna koteczka złapana przez Aanię - siedzi sobie w klatce wystawowej razem z kociątkiem, ktore zostanie już u nas - będziemy mu szukać domu.
Kociątko jest cudnePrzesiaduje za mamusią wtulone w nią i wygląda ciekawie na świat.
A dziś pewna forumowiczka z asystentem złapała trzy dzikie koty w pół godziny![]()
![]()
Jestem pod wrażeniem
czarnaR pisze:Ranyboskie, trzy na raz?? Gratuluję i zazdroszczę! Ja już kolejny dzień "nawiązuję stosunki" z bratem Chucka i nadal go nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 111 gości