Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 07, 2007 22:06

Pokornie prosimy o wybaczenie tak bezwstydnie długiego czasu naszej nieobecności na forum. Studia a w szczególności ten semestr pochłonęły nas całkowicie.
Majka żyje sobie jak w niebie co tu dużo pisać:) Z fotek wygrzebałem jakieś co miałem na mailu ale niestety w słabej jakości, biję się w pierś z obietnicą wrzucenia nowych fotek jak będe w domu z moim aparatem :) Nie wiem kiedy to bedzie ale napewno się odezwę.
Majeczka to mały pieszczoch , najbardziej rozczula jak robi "baranki" o ręke żeby głaskać :) W domu pieszczotliwie zwana "Kluseczką" stała się juz w 100% najlepszą kompanką kotki Lary.

Wiec wrzucam to co mam, pozdrawiam serdecznie i do następnego wpisu z nowymi fotkami :)

Obrazek

A tak najczęściej spędzam wieczory :)

Obrazek

Obrazek

A najlepiej u Pana pod szlafroczkiem :)

Obrazek

Pozdrawiamy i do napisania.

jula

Od: Sob wrz 09, 2006 18:22

Post » Śro lut 07, 2007 22:09

Ogromnie się cieszę, że Maja ma się tak dobrze. Oczywiście z niecierpliwością będę czekała na fotki. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon wrz 03, 2007 18:49

Witam serdecznie.Trafilam dzisiaj na zdjecie Maji i z radoscia rozpoznalam w niej Kropeczke Very Happy To jej pierwsze imie.Maja to kotek znaleziony przez mojej kolezanki meza na terenie jakiejs budowy.Miala ok.3 tygodni i byla strasznie zagrzybiona.Kolezanka karmila ja pipeta i ponad 3 m-ce walczyla z grzybica(ktora przeszla na 2 inne kotki,psa i na nia).Maja miala dobry i kochajacy dom,Niestety w zyciu zdarzaja sytuacje,ktore zmuszaja nas do robienia rzeczy,ktore wczesniej byly dla nas nie do przyjecia...Kolezanka musiala oddac Kropeczke(i 2 inne kotki) do schroniska.Wiem,ze bardzo to przezyla i do dzisiaj nie moze sie z tym pogodzic(juz wie,ze Majka ma dom Very Happy ).W jej imieniu dziekuje,ze stworzyli Panstwo JEJ wspanialy,pelen milosci dom.Rowniez gorace podziekowania dla Pani Mirki,bo gdyby nie ona....Pozdrawiam i jesli to mozliwe,prosze o informacje,jak Majka sie miewa Very Happy

marta2888

Od: Nie wrz 02, 2007 22:06

Post » Pon wrz 03, 2007 19:21

Również chętnie przeczytam jak żyje się Maji i zobaczę nowe fotki. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw lis 08, 2007 12:06

Ufff, probowalam sie zarejstrowac od nowa ale nie przychodzil mail, wiec pol godziny siedzialam i probowalam zgadnac haslo i wkoncu sie udało :lol:
Temat Majki mamy w zakladkach, ale rzadko czasu by wchodzic :oops: Ostatnio bylismy jakis czas temu i czytalismy wypowiedz marta2888. Jak to się mówi, świat mały.. :) Kiedy Majeczka zostala znaleziona przez twoich znajomych? Super bedzie poznac dokladny wiek ślicznotki :) Itak niechce sie wierzyc, ze teoretycznie ma jakies 4-4,5 roku juz :roll:
No nic, na Świeta specjalnie tachałam aparat do domu by zrobic jej zdjecia. :D Majeczce żyje sie jak najlepiej, dobrze je, ciepło śpi ( na którymś z państwa ma sie rozumieć ;) ) lepiej trafić pięknotka nie mogła ;)

(Fotki nie sa rewelacyjnej jakosci bo tego dnia bylo strasznie deszczowo, pochmurno i zle naswietlenie :( Ale mam nadzieje, ze widac jak Majeczce dobrze ;) )

Wiec oto Majeczka ;)

Obrazek

Obrazek

Uwielbia bawic sie sznureczkiem :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrowienia

jula

Od: Sob wrz 09, 2006 18:22

Post » Czw lis 08, 2007 14:34

Ciesze sie,ze Majka ma sie dobrze :)Na zdjeciach wyglada super !!!
Jest to kotka "wakacyjna"!Urodzila sie w lipcu 2003.Takze jej wiek okreslono bardzo trafnie.Pozdrawiam.

marta2888

Od: Nie wrz 02, 2007 22:06

Post » Czw lis 08, 2007 14:59

Śliczna i jaka pulchniutka. Bradzo się cieszę, że miała tyle szczęścia i trafiła na właściwych ludzi. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro lis 11, 2009 0:02 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Obrazek

Odświeże:) Maja ma sie w 100% dobrze,co wiecej pisac;)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro lis 11, 2009 2:06 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

:D :D :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon mar 01, 2010 1:22 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Jak to się mówi- życie jak w Madrycie ;)

Obrazek

Obrazek

Mania Złośnica zdecydowanie nie lubi moich kociąt, mojego psa a do tego sika na szafki ostatnio :twisted:
Ale itak z niezrozumiałych powodów wciąż jest rozpieszczana.. Czy tylko koty mają tak dobrze? ;)

Angel_

Post » Pon mar 01, 2010 11:18 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Ma niezaprzeczalny wdzięk osobisty to i jest rozpieszczana. I to już ponad 4 lata. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon mar 01, 2010 19:31 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Noo.. takie to mają dobrze :twisted:

Boże, jak ten czas lesci..

Angel_

Post » Pon lip 05, 2010 22:10 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

A wpadla mi fotka z Maja to wrzuce a co ;)
Zlosnica goni moje siersciuchy ale to tak na pokaz- czasem mozna przylapac ja na goracym uczynku ;) :

Obrazek

Angel_

Post » Wto lip 06, 2010 0:37 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Każde w przepisowej odległości. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto lip 06, 2010 1:54 Re: Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

mirka_t pisze:Każde w przepisowej odległości. :wink:

Oj co do centymetra!
Nie ma zmiluj u Mani ;) Jest wybitnie wyczulona na naruszanie jej osobistej przestrzeni :lol: Czasem jak wleci Jedrek huragan i przebiegnie obok fotela/lozka to tylko donosne 'ssssssss' sie rozlega,'' nie wiadomo skad'' ;) On biedak nawet nie wie co , jak i dlaczego, ale Maja zawsze czujna na naruszenia jej dystyktu :lol:

Angel_

[poprzednia]