Kreciki i Mrowka - puenta str. 21

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2005 20:00

Japonka mruczy jak najeta :):):):) I zupelnie swiadomie i celowo nadstawia boczki do glaskania :)
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro mar 30, 2005 20:13

Cudowni kosmici :D
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro mar 30, 2005 22:17

Kosmici poznaja Ziemie.
Kosmici poznaja Ziemian.
Kosmici probuja jak smakuja Ziemianie, czy sa twardzi, jak sie wbija w takie ziemskie cialo komplet kosmicznych pazurkow.
Kosmici biegaja na czas po nogach Ziemian. Kosmici sprawdzaja organoleptycznie jaki smak ma ziemski nos i czy wlosy sa mocno przymocowane do ziemskich glow. Kosmici nie maja cienia oporu przed ludzkimi rekami, lgna do nich, przytulaja sie do kolan.
Kosmici sa calkowicie w rzeczy samej, bezapelacyjnie KOSMICZNI :):):):):)
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Post » Czw mar 31, 2005 8:01

:lol: strasznie fajnie się czyta jak maluchy dzięki Twojej opiece i miłości się zmieniają :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw mar 31, 2005 8:05

:lol:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw mar 31, 2005 8:56

Male witaja mnie zywiolowo, jeden z nich na powitanie biegnie i wskakuje mi na nogawke, drugi przybiega i od razu wywala brzuszek. Takie sa pocieszne, takie niezdarne jeszcze ale pelne zapalu i ciekawosci swiata i zycia
Juz dokarmiam 4, bardziej z lakomstwa trzech niz potrzeby bo Mrowka jest jak Holenderka teraz - pelniutka pokarmu. A boki jej sie tak zaokraglily ze nawet myslalam ze jest w ciazy znow ale wet to wykluczyl z duzym prawdopodobienstwem. Bardzo wyprzystojniala mi dziewczyna, uszka sa w coraz lepszym stanie, futerko lsni i juz tak nie sterczy na wszystkie strony. Mrowka ma dlugie blizny... Takie jak od ciecia ostrym narzedziem. Jedna na ogonie (z 5 cm ma) i druga na boczku.
Oczy Mrowencji sa piekne - wielkie jak srodeczki rumiankow. Piekna z niej kocica bedzie jak dojdzie zupelnie do siebie
Obrazek

Liwia

Post » Czw mar 31, 2005 18:31

Kosmo koty!!!
Fajnie że Japoneczka (Japoneczek :P )ma się coraz lepiej.
Pomogły jej nie tylko zastrzyki ale i wszyscy Ci którzy trzymali owe kciuki za jej zdrówko.Oby tak dalej!!!
Czarne koty fajnie się nagrzewaja na słońcu!!!Ostatnio powdziwiam mojego grzejucha i nie moge wyjść z podziwu na ile sposobów mozna leżeć na parapecie 8O

Navijka

Od: Śro mar 16, 2005 15:57

Post » Pt kwi 01, 2005 8:26

Kosmici rozwiajaja sie ogromnei szybko - juz nie miszcza sie w calosci na dloni :) Strasznie sa ludzmi zafascynowane, jeden maluch czeka pod drzwiami kiedy slyszy ze rano wstalam. Czeka i pyskuje :lol: Kiedy wejdzie sie do Krecikow od razu z klatki wybiega stado Kosmitow, pedza, wrzeszcza a jak dopadna to wspinaja sie na noge :) jeden zwlaszcza taki sprytny i inteligentny jest (wczoraj nauczyl sie ruszac uszami :) ), az czasem mam ochote zapytac retorycznie "Kosmito, co z Ciebie wyrosnie" :lol:
A inny z kolei zapowiada sie na strasznego pieszczocha - polozylam sie podlodze, oczywiscie Kosmici oblegli mnie jak twierdze. Jeden z nich wlazl mi na ramie i tam zasnal (Finka - ale ona ma slabosc do ramion, zawsze tam pakuje swoj chudy tyleczek) a drugi na szyje. Zaczal cos kombinowac a we mniw zwyciezyla ciekawosc choc malenkie pazurki na szyi to nic przyjemnego :) I male Kreciatko wylazlo mi na policzek, czulam jego serduszko bijace... Wylazlo i zaczelo mruczec - ot tak, ze szczescia chyba. Strasznie to dla mnei byl wzruszajacy moment choc taki w gruncie rzeczy zwykly...
Obrazek

Liwia

Post » Sob kwi 02, 2005 16:55

ja Ci radze uwazac, bo jak urosna szybko i beda u ciebie jeszcze mieszkaly(to kosmici, wiec licz sie z tym, ze za kilka dni nie beda miescily sie na calej rece, a codopiero na dloni ;) ) to pewnego pieknego dnia, jak zrobia oblezenie to nie bedziesz miala ktoredy oddychac :] wiesz jak cie koty obleza, to ci kawalka skory nie zostanie :) mocne kciuki za Japoneczke i wszystkim przekaz pysia ode mnie :D tylko ich nie pogniec przy okazji ;)

Pinky

Od: Pt gru 05, 2003 19:32

Post » Pon kwi 04, 2005 10:29

Liwia, co u krecików i mrówki?? wszystko gra? czułki im rosna i zielonego kolorytu nabieraja? :D jak zdrówko calej rodzinki? :)

NataliaS

Od: Śro gru 08, 2004 12:34

Post » Czw kwi 07, 2005 7:46

hmm.. czy watek zostal gdzies przeniesiony i ja znowu o tym nie wiem??

NataliaS

Post » Nie kwi 10, 2005 16:37

Wyglada na to ze Japoneczka, tak jak i Fineczka, ma jajeczka :)
Czyli sa cztery kocurki i jedna kocia dziewczynka ( ona ma dom w Gdansku).
Kreciki kuwetkuja i zaczynaja samodzielnie jesc. Sa kontaktowe i radosnie, tlumnie pchaja sie na kolana :) Wchodzac tam do pokoju jestem pewna ze za moment na moich nogawkach bedzie wisialo kilku szczesliwych Kosmitow :):):):)
Obrazek

Liwia

Post » Wto kwi 12, 2005 15:25

bosze jakie cudne te kreciki..
och jak ja bym chciala jednego, ale jeszcze nie moge :cry:
taka siostre dla Zdrapci

AnSi

Od: Pon wrz 20, 2004 10:30

Post » Wto kwi 12, 2005 16:45

a ja namawiam przyszlych rodzicow kreciki, zeby sie u nas odezwali.. no! kulcia i mrohu :!: smialo :!: :lol: :P

NataliaS

Post » Wto kwi 12, 2005 16:50

Jedyna dziewczyna w tym towarzystwie jest przebojowa i piekna :)
Wbiega mi na kolana, brzuszek podstawia do glaskania - jedyna jest w swoim rodzaju :) A jaka lakoma :lol: :lol: :lol:
Cud miod kocinka :):):)
Obrazek

Liwia

[poprzednia][następna]