nutek91 pisze:Ja Pier****dole ponad 500 zł za 4 kg. To ja jak w wieku 12 latek kupilem sobie psa Pudla i kupowałem mu Eukanube po 150 zł to myślałem,że to dużo..
Sierra bo ja zawsze chciałem mieć bogatą żonę i rzucić wszystko dla niej z miłości zająć się domem i po prostu nic nie robić....Jak mnie przygarniesz to mogę Ci nawet gotować................
Ale ty wiesz, że ambitne kobiety wybierają jeszcze ambitniejszych mężczyzn? Gwarantuję ci, że w moim związku to TZ jest ambitniejszy, osiągnął życiu więcej (co zwalam głównie na fakt, że jest starszy)... a i tak mi gotuje

. Nawet po mojej wyprowadzce na własne mieszkanie (ambitność raczej nie idzie w parze z łatwymi charakterami

) wciąż mi gotuje - wtedy ma pewność, że na pewno wpadnę na obiad
Karma Ziwipeak może i wydaje się droga, ale... przemyśl sobie fakt, że jeżeli kot wyłącznie "podskubuje" suchą karmę to zjada jej może jakieś 10 g (pełna dawka żywieniowa dla takiej 4-kg Sierry to 50 g dziennie, 5-kg Tulka to 65 g). To oznacza, że karma wystarczy ci na ponad rok = koszt jest zbliżony do 1-1,5 zł dziennie

. Jakbym chciała używać tej karmy do pełnego karmienia kota (jednego) to już jest gorzej - wystarczy na zaledwie 2,5 miesiąca, a więc jakieś 5-8 zł dziennie wydane na kota

. Faktycznie szalone kwoty wymagające bogatej żony