Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Podologa schnie - feria zapachów, począwszy od octu a skończywszy na olejku cytrynowym. Ja dodatkowo mam wrażenie że śmierdzę kocimi sikami. Kocham je
SabaS pisze:Marzenia11 pisze:Podologa schnie - feria zapachów, począwszy od octu a skończywszy na olejku cytrynowym. Ja dodatkowo mam wrażenie że śmierdzę kocimi sikami. Kocham je
Ciesz się, że nie masz niekastrowanych kocurówsprzątania nie zazdroszczę.
Marzenia11 pisze:Koty i fontanna - dostałam ją od dużej Dolka i Yagi, którymi się opiekuję. Moje futerka są zachwycone, Milenka od pierwszej chwili, Nutka i Notka na początku oswajały nowosć i były ostrożne..
W Sylwestra na korytarzu - panienki czekają na Nowy Rok, w otwartych drzwiach mieszkania, żeby miał gdzie przyjść![]()
Piękne masz kotkiDobrze, że lubią fontannę
![]()
Nocia
A tu w środku nocy, ona śpi, ja nie..
Z Nutką - oglądamy skoki narciarskie w Sapporo - jakaś 2 w nocy.
Kilka widokow z mojego okna..
.
aga66 pisze:Marzenki fajne zdjęcia. I ładne koteńki maszNa pocieszenie (marne) napiszę, ze mój Maniuś też leje
aga66 pisze:Marzenki fajne zdjęcia. I ładne koteńki maszNa pocieszenie (marne) napiszę, ze mój Maniuś też leje
Chikita pisze:Jeśli chodzi o ścianę to zapach może nie wywietrzeć... moja Bąbel kiedyś oblała mi ścianę i było czuć... ale na grubo zalałam UrineOff i jakoś wyszło. Została plama na tapecie, ale lepsza plama niż smród sików zwłaszcza, że to było tuż przy kuchni. Tylko kurczę on jest dość drogi
kwiryna pisze:Na pewno nie zlewałabym olejkiem, bo co jak znajdzie sobie inne, mniej dla Ciebie dogodne miejsce??
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 197 gości