Moderator: Estraven
Tajron pisze:Na którą Rudi ma być w schronie?
Iwona11 pisze:Przywiozłam do chatki klatkę łapkę srebrną a zabrałam ze schronu tą starą białą. Czarna nowa została zwrócona przez panią Ewę. Przywiozłam też dwa podbieraki na tygrysy. Jutro oddam iniekcyjną, pożyczyłam też małą niską kuwetkę do klatki łapki. Chciałabym pożyczyć jeszcze jakiś kołnierz albo ubranko posterylkowe dla dużej kotki, bo mi się trafiły dwie kocice obsługowe, ale za to ze skłonnością do lizania szwówJest jakiś kołnierz aktualnie niepotrzebny?
balbina38 pisze:Tajron pisze:Na którą Rudi ma być w schronie?
na 8.30. Agatko nie zapomnij rano zabrać razem z nia czipa.Jest w książeczce zdrowia.
tuż to podbieraki na lwy normalnieterenia1 pisze:Iwona11 pisze:Przywiozłam do chatki klatkę łapkę srebrną a zabrałam ze schronu tą starą białą. Czarna nowa została zwrócona przez panią Ewę. Przywiozłam też dwa podbieraki na tygrysy. Jutro oddam iniekcyjną, pożyczyłam też małą niską kuwetkę do klatki łapki. Chciałabym pożyczyć jeszcze jakiś kołnierz albo ubranko posterylkowe dla dużej kotki, bo mi się trafiły dwie kocice obsługowe, ale za to ze skłonnością do lizania szwówJest jakiś kołnierz aktualnie niepotrzebny?
Iwonko czy podbieraki też zostały zakupione przez Stowarzyszenie bo jak już założę ewidencję to chciałabym wszystko tam umieścić - i jak coś to ile tych podbieraków jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 315 gości