Mamy min.Podrzutka nr1.Tez jeszcze nie ma imienia.Ten drugi ma już imie.Aga mu wybrała.Cezary.Oraz te młode fajne dwa kocurki prawie 2 letnie.
Agnieszko ściągniesz mi potem z wątku i zrobisz miniaturki na pw

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Nie wiem czy umiem robić miniaturki
iza71koty pisze:Pytasz mnie czy Zdechlak lepiej.Jeśli przy tej chorobie którą najbardziej prawdopodobne że ma,![]()
może być lepiej to tak.
Po antybiotyku ustabilizowała się nieco biegunka.Kot jest jakby żywszy ale...istnieje duze podejrzenie Fipa.Wieloletni lekarz z duzym doswiadczeniem po badaniu moze stwierdzic pewne symptomy ,nawet bez robienia testów.Ja zreszta juz na poczatku o ile pamietacie napisałam ze nie podoba mi się jego brzuszek.Wygląda na fipowy.
Wypytałam co mogłam.I co mam dalej robic.
Kot jest juz wiekowy.Dlaczego zachorował czy zaraził go inny kot czy choroba uaktywniła sie w wyniku stresu, zamkniecia itd nikt tego nie wie.
Faktem jest ze w brzuszku zbiera sie płyn.Jedna nerka powiekszona i to sporo.Choroba prawdopodobnie daje juz objawy i na płucach ,bo zauważyłam ze kot ma czasem problemy z oddychaniem.
Duzo je i pije.Pomimo tego jest odwodniony, organizm sie wysusza i kot powoli niknie.Nie mozna kota kroplówkowac, gdyż jest zagrozenie zalania organizmu w tym zachłysniecia płuc.
Karmic, poic, zapewnic ciepło, spokój,izolację, opiekę.Podawać Unidox dalej przez kolejne 10 dni ale w mniejszej dawce.Potem zobaczyc i jak trzeba powtórzyc .
Mam recepte na 2 opakowania.Musze wykupic.Nie wiem co z reszta srodków czy mam Ci je odesłać czy jak postanowisz, bo za wizytę nie płaciłam.
No to chyba tyle.
iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Nie wiem czy umiem robić miniaturki
Znaczy mi chodzi o to, żeby format zdjęcia mi pasował tam na 1 stronkę.Miniaturka - co po kliknięciu się powiększa.Bo jak nie to wyśle Ci na maila.
tomek_szczecin pisze:Przepraszam, że ostatnio nie pisze, ale jak zwykle brak czasu. Ale staram się czytać na bieżąco chociażby na komórce (tylko ciężko się wtedy pisze).
Co do wyjścia w teren - ten weekend odpada. W piątek rano mam sterylkę obu moich panien i później muszę z nimi posiedzieć przez weekend. Za dwa tygodnie podjadę, przy okazji przekażę Ci pieniądze za moje wirtualne kotki![]()
A jak tam moje kotki: Sisi i Murzynek ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 54 gości