Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2015 20:51 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

A ja proszę aby legowiska i koszyczki o których pisze Teresa zostały na trojce na regalach:) to są specjalne miejsca dla kotów. Trzeba tylko sprawdzać czy cos sie nie pobrudzilo.
Ostatnio jak jeszcze regałów nie bylo i przez okno zobaczyłam Tajfunka śpiącego na blacie na biurku ktore stoi pod oknem to aż żal kota bylo. Nie miał gdzie spać bo wszystko bylo pozajmowane przez inne koty. A teraz to mają taki swój maly raj :)
My w ten weekend nie damy rady pomoc.
Ostatnio edytowano Pon lis 16, 2015 20:54 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 16, 2015 20:54 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

CatAngel pisze:A ja proszę aby legowiska i koszyczki zostały na trojce na regalach:) to są specjalne miejsca dla kotów. Trzeba tylko sprawdzać czy cod sie pobrudzilo.
Ostatnio jak jeszcze regałów nie bylo i przez okno zobaczyłam Tajfunka śpiącego na blacie na biurku ktore stoi pod oknem to aż żal kota bylo. Nie miał gdzie spać bo wszystko bylo pozajmowane przez inne koty. A teraz to mają taki swój maly raj :)
My w ten weekend nie damy rady pomoc.

Gosiu jak najbardziej na rójce wszystko zostanie na swoim miejscu :D Dorotka czy do soboty udałoby Ci się podrzucić Twoją szafeczkę bo może jakoś byśmy ją zagospodarowały :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 16, 2015 20:54 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

terenia1 pisze:Poza tym podałam Ciri advocata wpisałam do jej książeczki zdrowia - nie wiem po jakim czasie będzie mogła iść do domu bo z tego co było napisane ma tasiemca, a jest zarezerwowana - dopytam jutro Marlenki.

Ona właśnie dlatego była? jest? w boksie, ze względu na tego nieszczęsnego Obcego. I dlatego miała być odrobaczona. Z tego co pamiętam, była zarezerwowana, chyba coś więcej wie Beatka.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pon lis 16, 2015 21:11 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Będę upierdliwa proszę potwierdzić czy stan kotów sie zgadza z tym co napisałam:
KWARANTANNA:
BOKSY:
1.Ciri
2 Hermonoa
3. 3 czarnuszki
4.Cola
5.Hania
Poza boksami: Molly, 2 małe od Molly, Jagoda, dwa nowe które dziś przywiozłam Ksena szylkretka i biało-bura.

Zdrowa
Strachulka , Felix, Alinka (mała bura), Helenka (mała czarna), Aminka czarna, Didi, Dolly, Pringles

Na trojce.
Dixi i Pixi siostry bialo-czarne, Tygrysek,Beza bura, Kalinka, Vega

terenia1

Post » Pon lis 16, 2015 21:13 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

FElunia pisze:
terenia1 pisze:Poza tym podałam Ciri advocata wpisałam do jej książeczki zdrowia - nie wiem po jakim czasie będzie mogła iść do domu bo z tego co było napisane ma tasiemca, a jest zarezerwowana - dopytam jutro Marlenki.

Ona właśnie dlatego była? jest? w boksie, ze względu na tego nieszczęsnego Obcego. I dlatego miała być odrobaczona. Z tego co pamiętam, była zarezerwowana, chyba coś więcej wie Beatka.

Oczywiście jak najbardziej rozumię że jest w boksie i dziś tam pozostała po podaniu lekarstwa :D bo obcy zacznie z niej wyłazić, a grubaska z niej niezła oczywiście z Ciri nie z tasiemca :wink:

terenia1

Post » Pon lis 16, 2015 21:16 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Terenia wszystko się zgadza ;).

Tajron

Od: Pon paź 20, 2014 19:36

Post » Pon lis 16, 2015 21:18 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

terenia1 pisze:
Patka2805 pisze:To jak dziewczyny, robimy w sobotę sprzątanie? Jeśli nie to ja proszę sobotę wieczór.

Tak robimy sprzątanie ja będę i proszę o deklaracje kto jeszcze może być.

mnie nie będzie,pracuję

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon lis 16, 2015 21:21 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

FElunia pisze:

rezerwacja odwołana

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon lis 16, 2015 21:21 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

O której miałoby by być sprzątanie bo ja na rano idę do pracy. Info z dyżuru Kalinka pojechała do domu, karta adopcyjna w szafce, pieniążki w pudełeczku Pani dała 10 zł. Po malce nikt nie przyjechał. Na kw ok Xena ma się dobrze apetyt jej dopisuje , Biało- bura koteczka w koszyczku zjadła mokre i trochę suchego ale jest wystraszona nie dałą się pogłąskać . Wybacz Gosiu ale miałam problem z netem na telefonie i dopiero w domu dostałąm się do forum więc koteczka jest w koszyczku tym przy oknie . Maluchy mają się dobrze Jagusia też Cola miał wymioty na kocyku , wszyscy zjedli mokre :) , Hermiona płakała w boksie Hania też . Ciri siedziałą w kuwecie ale też zjadła.Maluszki poszły spać zaraz po kolacji . Była pod Chatką ta koteczka zaokrąglona , trzeba by ją kiedyś złąpać. Na zdrowej spokojnie i czysto było Alinka ok gadatliwa, Strachulka na specerze . Na 3 Fajnie to wygląda i więcej miejsca jest :) Tygrysek cały czas na parapecie chyba tęskni za domem szkoda go , żadnych wymiotów , kupki ok. Wszyscy zjedli . Na kw zostawiłąm na blacie nakrętki i przez przypadek w siateczce też moją czapkę odłóżcie ją gdzieś zabiorę na następnym dyżurze .

Asiap84

Od: Czw sie 13, 2015 22:27

Post » Pon lis 16, 2015 21:25 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Kasia Maskotka postara się przyjechać w tym tygodniu po złom. Bo jesteśmy zapuszkowani ;).

Tajron

Od: Pon paź 20, 2014 19:36

Post » Pon lis 16, 2015 22:24 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Fajnie że Kalinka pojechała ściągam ją ze strony :D

terenia1

Post » Pon lis 16, 2015 22:25 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

terenia1 pisze:Fajnie że Kalinka pojechała ściągam ją ze strony :D

Sprzątanie w sobotę w kociarni około 11-12 trochę to potrwa więc można i dołączyć później.

terenia1

Post » Pon lis 16, 2015 22:54 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Grafik od 16.11-22.11.
16.11. pon. rano Tajron wiecz. Asia
17.11. wtorek rano CatAngel wiecz. Mara
18.11 środa rano CatAngel wiecz.brak
19.11. czwartek rano CatAngel wiecz. brak
20.11. piątek rano Beata wiecz.brak
21.11. sobota rano brak wiecz. brak
22.11. niedziela rano Marta wiecz.brak

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 17, 2015 1:01 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Nie nadazam - co jest Hani , że ma antybiotyk i czemu Hermiona jest w boksie? Przez ucho? Ta kicia od maja siedziała w schronie w klatce i już fiksowala więc zamknięcie jej nie służy.
Malce od Molly nie będą próbowaly doic? No bo nie wiem czy im nie zaszkodzi galastop..

Michcia (Karola)

Od: Pt paź 23, 2015 8:19

Post » Wto lis 17, 2015 1:08 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

terenia1 pisze:
balbina38 pisze:
CatAngel pisze:
The Szops pisze:
balbina38 pisze:rezerwacje :
VEGA
HANIA
HALINKA
JAGUSIA ( jej nie ma na stronie)

która to Halinka ? :oops:

Pewnie czarna z oczkiem Halinka - Helenka

tak ona.Już mi się fiksują te imiona :roll:

No ok dziewczyny:
czyli Vega pojedzie
Hania czyli buraska po sterylce po podaniu antybiotyków pojedzie
a Halinka i Jagusia jak są zarezerwowane to jaki powód jest że jeszcze siedzą w Chatce
i co z Ciri bo na stronie piszemy że jest zarezerwowana czy coś ktoś wie w tym temacie?

Nie Halinka tylko HELENKA. Trzy tygodnie po szczepieniu powinna zostać doszczepiona Purevaxem.

Michcia (Karola)

Od: Pt paź 23, 2015 8:19

[poprzednia][następna]