Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 16, 2014 19:12 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Rozmawiałam z Basią, ale jak zwykle słaby zasięg, wiec tylko wiem,że karmę Basia chce, nie kasę, leki tez na razie dla zwierzów ma :D
Basia źle się czuje, ale spróbuje napisać na Miau,żeby ze mną porozmawiać, musiała wyjść na zewnątrz, boje się,żeby się nie przeziębiła, bo ma dreszcze :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 16, 2014 19:37 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Wszystkim bardzo dziekuje. Tak jak napisała Kasia -poproszę o karmę dla zwierzaków
To bardzo duża pomoc z Waszej strony

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw paź 16, 2014 23:23 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

kropkaXL pisze:Daguś spróbuję się skontaktować chocby sms-em,żeby Basia sama napisała, bo ona,żeby zadzwonić, musi wychodzić z domu, na drogę, a teraz bardzo źle się czuje po chemii.

a w jakiej sieci ma P. Basia tel.?

sartu

Od: Śro lip 10, 2013 21:21

Post » Pt paź 17, 2014 0:29 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Piekne te Dodzyska. Jestem zakochana.

Dziewczyny podsumujcie ile tam na karme trzeba. Ostatnio dla psiakow nie poszlo jakos duzo wiecej niz dla kotow. Tym konikom na bank tyle wystarcza?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt paź 17, 2014 5:15 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

sartu pisze:
kropkaXL pisze:Daguś spróbuję się skontaktować chocby sms-em,żeby Basia sama napisała, bo ona,żeby zadzwonić, musi wychodzić z domu, na drogę, a teraz bardzo źle się czuje po chemii.

a w jakiej sieci ma P. Basia tel.?

Orange, ale to takie miejsce specyficzne, czarna dziura!
Rakea pisze:Piekne te Dodzyska. Jestem zakochana.

Dziewczyny podsumujcie ile tam na karme trzeba. Ostatnio dla psiakow nie poszlo jakos duzo wiecej niz dla kotow. Tym konikom na bank tyle wystarcza?

Rakeo droga, dogi jak rosną, to zjadają ogromne ilości karmy, potem już mniej, ale na pewno więcej niż mały pies.
Basia oprócz tego gotuje im ryż, dodaje psie batony .
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 17, 2014 6:22 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

mamy deklaracje na 250 zł
kupiłabym to:
http://allegro.pl/josera-economy-20kg-g ... 50207.html 2 x 20 kg = 169,8

i 10 kg tego:
http://allegro.pl/josera-josicat-10kg-g ... 23393.html 73 zł

razem 242,8 reszta = 7,2 przelew na konto p. Basi, ok?

Mogę to kupić teraz a Wy mi prześlecie kasę na konto (jeśli można to dziś :oops: )
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt paź 17, 2014 7:28 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Cudnie!!!!!! :D
Daga wspaniale działasz!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Dziewczyny-jeszcze raz przeogromne dzięki za wielką pomoc!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 17, 2014 14:07 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Jestem niezwykle wdzięczna za Waszą pomoc
Wczoraj nawet słowa w zdania mi sie nie kleiły.....Zasięg telefoniczny fatalny.Taka tu u mnie martwa dziura z zasięgiem
Czasem jest znośnie ale przeważnie w domu nie da si e rozmawiać bo sygnał zanika :(
Mam nadzieje ,ze jutro może poczuje sie juz lepiej bo dzisiaj jeszcze jest marnie.
Dzisiaj miałam nieoczekiwana niespodzianke w domu
Rano usłyszałam dochodzące z kuchni dziwne odgłosy.Coś jak kwilenie czy pisk.Za chwile wszystko ucichło.
Ponieważ zwierzeta mają własne drzwiczki do swobodnego wychodzenia więc pomyślałam ,z e któryś z kotów przyniósł do domu mysz.To się zdarza ..
Kiedy w chwile póżniej weszłamdo kuchni nad moja głowa przeleciał ptak i usiadł wysoko na półce
To był młody kos.Uciekł z kocich łap. Cięzko było wypuscic biedaka na wolnośc bo podczas prób złapania pozostawiał w ręku pióra i wciąz udawało mi sie umknąć.. Najgorzej ,że do akcji przyłaczył sie Siemuś a chwile pózniej Tusia :strach:
Cała akcja zakończyła sie szczęsliwie dla pierzastego biedusia . Przyznam było ciężko. Wleciał miedzy innymi za szafki kuchenne potem za kanapę i wyciagałam go z tamtąd z latarka w ręku.... Chciałam jak najszybciej zwrócic mu wolnośc .
Kociska tylko czekały na chwile mojej nieuwagi. .Przygode przypłacił brakiem piór w ogonie które ze stresu pozostawił mi w ręku.
Byłam z psami na króciutkim, jesiennym spacerku za domem.
Ostatnio edytowano Pt paź 17, 2014 14:27 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 3 razy

Bunio& Daga

Post » Pt paź 17, 2014 14:08 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek

Bunio& Daga

Post » Pt paź 17, 2014 14:13 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek

Bunio& Daga

Post » Pt paź 17, 2014 14:15 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek

Bunio& Daga

Post » Pt paź 17, 2014 14:17 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek
Obrazek

Bunio& Daga

Post » Pt paź 17, 2014 14:23 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Udało sie wkleić zdjęcia z dzisiejszego spacerku.
Obrazek
Obrazek

Bunio& Daga

Post » Pt paź 17, 2014 15:41 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Piekne zwierzaki. Ale koniki mnie zaczarowuja 8O :1luvu:

Kropka XL dzieki za wyjasnienie. Martwilam sie tylko ze p. Basia moze troche niesmialo okresla mozliwosci piesow. Jak dla wszystkich wystarcza i jest git, to dla mnie tez git :smokin:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt paź 17, 2014 19:08 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

zamówienie będzie zrobione w poniedziaek lub w niedzielę czyli pewnikiem dostawa na wtorek będzie. dam znać!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]