Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:Wynik taki że od jutra wożę 4 do weta, Rychu antybiotyk ,Gucinek antybiotyk ,Pola antybiotyk ,Zdzira antybiotyk co drugi dzień ,Lumpek ma Convenię na 2 tyg. więc spoko ,byle tylko ropień usunąć i bedzie ok.
Termin zabiegu sie odsuwa.za to ma być kastracja z amputacją 2 w 1.
Lumpek już goły i wesoły.
Bambosz też dostał Convenie ,nie wiem co się zadziało Convenia i Convenia![]()
Kupiłam im żarełko tz. conva i inne wet. karmy ,jedzonko kupione tydzień temu wyszłozamówienie robię w zooplusie ,chyba że uda mi się z kims podjechać do hurtowni bedzie szybciej.
Jak mi reszta zachorujemam jeszcze Unidox .
![]()
Iwonko dziękuję ,nie wiem co bym bez ciebie zrobiła![]()
Kotina,Kumiko została u mnie ,to dla mnie Iwonka ją kupiła żebym nigdy nie wątpila ,że warto ,choćby nie wiem co ... Tija odeszła ,Pitulinek odszedł ..ale Kumiko żyje i to jest ważne ,o tym trzeba pamietać .
Nikt nie dawał jej szansy.
żyj sto lat malutka
Ser-niczek pisze:Dorciu- po wnikliwej diagnostyce i wielu ,wielu chorobach brzuszka wyszło u Patyczaka czyli Pati:
stan nerek ,watroby i jelit niezbyt dobry,zwłaszcza jedna nerka sporo wieksza i warstwa korowa pogrubiona
alergia pokarmowa na drób,wołowine,wieprzowinę
krew ok-wyniki dobre
stan dróg rodnych po cesarce ok
zęby fatalne -do zrobienia jak się odkarmi.
łapiny słabe zwłaszcza tylnie mają luzne rzepki.
Pati jest słodziak i strasznie mądra.
Ma szeleczki i sliczny kubraczek na zameczek, produkcji mojej Mamy.
Kochamy ja nad zycie a Fredzia ją wylizuje.
Taka maskotka, ale z charakterem-wszystko i wszystkich natychmiast zagryza. Dziki też.
taka Ryszarda Lwie Serce.![]()
Ja mam szczęscie pracowac teraz w lecznicy dla zwierząt jako praktykantka.Luuuudzie!!!!!!!!!!! jaka ja jestem tam szczęsliwa. Co za cudowne miejsce. Mogę tam byc non stop-ale niestety..mam inny zawód póki co i uczniów w ilościach ponadnormatywnych.
Ale codziennie po 4 godz jestem w lecznicy i jest cuuuudooowwwnnniiieee!!!!!!
Niedługo zaczynam szkołę-technikum wet. Auć......![]()
Buzi od Fredzi i Pati.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, elmas i 497 gości