Kochani jak wiecie Bizon będzie na lekach do końca życia, na chwilę obecną kociak waży 0,8 kg i jego dawki leków to np. 1/25 tabletki która jest jak tic tak. w aptece rozważają to mieszając z glukozą. koszt zrobienia 20 porcji leku to 16 zł. dziś w jednej aptece wyprosiłam i dostałam za darmo 20 porcji tylko za glukozę zapłaciłam, podeszłam do mojej zaprzyjaźnionej i tam wyprosiłam kolejne 20 porcji

, ale za darmo nie potrwa to długo. są 3 leki ! dwóch porcje 20 sztuk starczą na 10 dni czyli trzeba by było ich po 3 rozważenia każdego w miesiącu 6x16 zł i trzeci lek to 3 porcje dziennie 90 w miesiącu czyli ok 5 rozważeń razem 11 rozważeń po 16 zł to dosyć dużo i na to raz w miesiącu mogła bym brać FV oczywiście jeśli będę miała kasę na koncie. Aptekarka jest bardzo fajna mówi, że możemy się dogadać i będzie mi to robić symbolicznie ale bez FV będę musiała za to płacić z własnej kieszeni

albo legalnie i drogo, albo nie ale taniej
Kociak wcina jak szalony jak pisałam, pierwszy jest przy misce nie obraziła bym się jak by ktoś chciał regularnie wpłacać symboliczną kwotę na leki i jedzenie.
A może ktoś ma zaprzyjaźnioną aptekę, lub sam jest farmaceutą i mógłby mi rozważyć leki ( wyślę receptę, lub tabletki )
Wiem, że szał na Bizona minie, a my mamy zamiar pożyć kilka ładnych lat, musimy wyprosić Was ile się da
No i nie wspomniałam, że za dwa miesiące wizyta kontrolna we Wrocławiu, ( jak ma ktoś na zbyciu cysternę ropy to też przyjmę

)