Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 07, 2013 18:53 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

Nie ma chętnych, to w takim razie my się pierwsi zaprezentujemy. :1luvu: Nasze fotki byle jakie, bo robione tylko aparatem w telefonie. Krecinek się prezentuje w nowym posłanku . Po rozpakowaniu oczywiście on jako pierwszy musiał w nim zamieszkać :D
Obrazek a tu razem ze swoją przybraną mamunią Cytrysią :1luvu: Obrazekjeżeli ktoś z odwiedzających tylko usiądzie, to Krecik układa się do spania na kolankach :1luvu: Obrazek.

Cioteczki i co dalej ? bo po raz pierwszy startujemy w konkursie, komu forsa i ile?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro sie 07, 2013 20:04 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

O 2pm to ja mam świadomość zombi, wiec nie wiem kto kogo by straszył :lol:
Wymyśliłaś jakichs przyjaciół.. Migdał się nie przyjaźni bo nie ma z kim.. :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sie 08, 2013 13:30 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

morelowa pisze:O 2pm to ja mam świadomość zombi, wiec nie wiem kto kogo by straszył :lol:
Wymyśliłaś jakichs przyjaciół.. Migdał się nie przyjaźni bo nie ma z kim.. :(

nie wierzę, każdy ma przyjaciela - np. mojego Rolfika najlepszym przyjacielem jest micha :mrgreen: a Perci D, choć nie wiem co ona w nim widzi :roll: :lol: :wink:

Ja widac powyżej, Krecik ma kilku przyjaciół - posłanko i Cytrysię, poszczególnych gości, którym sie Krecik ładuje na kolana nie będziemy wciagac na listę przyjaciół, bo meggi2 bank będzie musiała obrabować :lol:

meggi2 - piątaka za zdjęcie, płacimy na konto ślepaczkowe, czyli Agapeanimali z dopiskiem darowizna dla ślepaczków- napisz, które zdjęcie/a będą brały udział w konkursie -wsystkie tsy? :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sie 08, 2013 14:45 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

Powinno być '2am' :roll: Za gorąco - pomyślimy, ma sie ochłodzić. Jeszcze będę żałowała... :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sie 08, 2013 16:15 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

dla zachęty przypomnę nagrody -są trzy zatem jak zgłosicie sie dziewczyny : Bożenka, meggi2 i morelowa , a jakoś nie widac ,a by ktos był więcej chętny, to na pewno załapiecie sie na nagrody :mrgreen:

I miejsce : szeleszczący tunel plus piórko do zabawy :D
II miejsce: rękawica do pielęgnacji sierści plus piórko do zabawy :D
III miejsce: żarełkowe serduszko 3 puszeczki cosma thai plus piórko do zabawy

i dla przypomnienia -temat konkursu

"ŚLEPACZEK I JEGO PRZYJACIEL"
przyjaciel rozumiany bardzo szeroko: ludź, pies, inny zwierz ( w tym TŻ :mrgreen: ), piła, micha, słowem wszystko, co nasz ślepaczek kocha ponad wszystko na świecie najbardziej :D

konkurs dedykowany jest objętemu specjalnym patronatem ślepaczków trójłapkowi KUBUSIOWI , który odszedł za TM [*]
ObrazekObrazek

Zasady konkursu:
aby wesprzeć nasze ślepiątka w potrzebie, tym razem prosimy o symboliczne 5 zł za zdjęcie, które ma wziąć udział w konkursie na konto
Fundacji Agapeanimali
ul. Jugosłowiańska 44F/30
60-149 Poznań
NIP: 779-23-05-114
BZWBK S.A. 27 ODDZIAŁ W POZNANIU
26 1090 1346 0000 0001 0666 4622
tytuł wpłaty "darowizna dla Ślepaczków " oraz nick

zdjęcie, może być z opisem, żarcikiem, wedle uznania fotografa :wink: proszę zamieścić w tym wątku -po zebraniu wszystkich, w nowym wątku ukażą się kandydaci i wzorem poprzednim odbędzie głosowanie

czas wstawiania zdjęć 2 tygodnie,tj. do 13 sierpnia , jako że czas wakacyjny, dajmy szansę tym, którzy kanikuły zażywają :wink:

udział biorą wszelkie ślepaczki domowe, tymczasowe, pożyczone :wink:

alessandra

Post » Czw sie 08, 2013 17:08 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

alessandra pisze:

meggi2 - piątaka za zdjęcie, płacimy na konto ślepaczkowe, czyli Agapeanimali z dopiskiem darowizna dla ślepaczków- napisz, które zdjęcie/a będą brały udział w konkursie -wsystkie tsy? :wink:

Alessandro, to zaszalejemy i 4 fotkę dopniemy :D .
Krecik to mały zbójek
który ciągle moje piersi molestuje.
Obrazek

Krecik gdy zauuważy , że siedzę w fotelu, to od razu układa się na moim biuście.
zaraz zrobię przelew na- 20zł :)
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt sie 09, 2013 9:55 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

meggi 2 pisze:
alessandra pisze:

Alessandro, to zaszalejemy i 4 fotkę dopniemy :D .
Krecik to mały zbójek
który ciągle moje piersi molestuje.
Obrazek

Krecik gdy zauuważy , że siedzę w fotelu, to od razu układa się na moim biuście.
zaraz zrobię przelew na- 20zł :)

no ja nie wiem, czy nie dac znaczka ,że konkurs od lat 18 :roll: :lol: :wink:
:ok:

alessandra

Post » Pt sie 09, 2013 12:57 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

Dzieńdoberek :kotek:

Mieszkał z nami Klakiś, niewidomy kot senior z olsztyńskiego schroniska.
Fajny, kochany, oddany, gadający przytulak.
Mógł mieć nawet 16 lat, odszedł prawie dokładnie rok temu [*]...

Miał kilku przyjaciół, m.in.

przyjaciel miś :D

Obrazek

Obrazek

ludź :mrgreen:
Obrazek

i drapaczek :wink:
Obrazek

Jeżeli mogę zgłosić Klakiego do konkursu, to poproszę :piwa:
Wszystkie 4 zdjęcia, tylko nie wiem, czy nie za duże...
Ostatnio edytowano Pt sie 09, 2013 16:25 przez Bagienka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pt sie 09, 2013 15:57 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

Bagienko, strasznie mi przykro ,że nie ma Klakisia :( , ale oczywiście zdjęcia mogą wziać udział w konkursie -są wspaniałą pamiątką po nim i bardzo się cieszę,że dołączyłaś do naszego konkursu :D
a kto wie, moze i do klubu..z czasem.. :wink:

alessandra

Post » Pt sie 09, 2013 16:08 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

W imieniu Anny61 zgłaszam do konkursu Bisię :D Ania ma chorego kotka i jets zajęta, ale jak znajdzie trochę czasu, odezwie się tutaj

Bisia ma wielu przyjaciół

z Witusiem dzielą wspólnie poddupniczek
Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/90/uwm4.jpg/
z Tolą- fajnie mieć do przykrycia jakieś przyjazne futerko
Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/29/3hi1.jpg/
Bisia taternik -najwyżej wchodzi ze wszystkich kotów i jej przyjaciel drapaczek
Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/809/ul8q.jpg/
Bisia menadżer swojego przyjaciela Witusia- daj nam jeść- Wituś jest głodny!
Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/546/ibr9.jpg/

alessandra

Post » Pt sie 09, 2013 16:14 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-zbieramy zdjęcia do 13.08 od s

kochani, nie przejmujcie się wielkością zdjęć - przerobię, aby wszytskie były jednakowej wielkości przy zestawieniu :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto sie 13, 2013 16:38 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

nieustająco zapraszamy do konkursu :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto sie 13, 2013 18:50 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

W imieniu Małgosi (Felis domesticus) zgłaszam Pana Kuleczkę - Pomponiusza do konkursu:
Obrazek
Tu Pan Kuleczka z Małgosią, kumplem kocim i towarzystwem psim w swoim DS

Obrazek
A tu jeszcze w lecznicy w Biłgoraju ze swoją opiekunką z czasów bezdomności

Kulek był kotkiem bezdomnym, mieszkał w Goraju, po wypadku z udziałem psów trafił 1 lutego do lecznicy w Biłgoraju, skąd 25 lipca pojechał do domu do Małgosi i jej zwierzaków w Toruniu :) Kulek czeka na konsultacje okulistyczną w Olsztynie, podczas której być może zostanie zakwalifikowany do opercji rogówki.
Wątek: viewtopic.php?f=46&t=152636

Za chwilę wpłacę.
Ostatnio edytowano Wto sie 13, 2013 19:54 przez Katia K., łącznie edytowano 3 razy
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Wto sie 13, 2013 19:15 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mam takich zdjęć mase :D

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]