Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pogoda1053 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka odebrałam tel w sprawie Sary , że pan chce psa ,bo mu ta jego suka sie puściła i juz chyba nie wróci a psa potrzebuje na łańcuch
Kurcze jak tu złapać tego dupka i uwiązać na łańcuch bez budy jeszcze, postawić miskę z woda i suchy chleb do końca życia, może by spokorniał i zmądrzał. Gdzie ta boska ręka,że takich ludzi nie zgładzi z tego swiata.
Kociara82 pisze:moze sie skusze na jakas kartke wielkanocnata bozonarodzeniowa byla bardzo piekna, niezwykle spodobala sie osobie, ktorej ja wyslalam
ech, mrusie...ja chyba musze poszukac czy mam cos do odsprzedania, bo na cito musze skolowac 400 zl. Czeka mnie pilna wizyta u chirurga dentystycznego, bo sie okazalo, ze dentystka, ktora mi w maju usuwala zeba spartolila robote i nie wszystko usunela, bo wdal mi sie stan zapalny i trzeba ciac dziaslo. A ze to jest a wlasciwie byla osemka-tego nie refunduje NFZ. Prywatnie to koszt ok.350 zl + 40 zl za zdjecie panoramiczne
Do tamtej konowalki nie pojde, choc teoretycznie powinna mi to w ramach reklamacji za free do porzadku doprowadzic. Ale nie bede ryzykowac, ze znow cos spier...li. Pol twarzy mi puchnie od wczoraj z tego powodu!
Od lekow przeciwbolowych mam juz skutki uboczne i to dosc powazne. Nie dosc, ze wtedy musialam zaplacic za wyrwanie zeba i za wizyte, bo to byla niedziela, musialam pilnie gnac na pogotowie dentystyczne, bolu mi pseudo chirurg narobila takiego, ze myslalam, ze mi cala szczeke rozwali i zejde na zawal z tego bolu, to sie jeszcze okazuje, ze spier...la robote i ja musze z wlasnej kieszeni pokrywac koszty "poprawki"
Jestem tak wsciekla, ze chce mi sie plakac i mam tez ochote czyms walnac, cisnac czyms o sciane, ale tak porzadnie! (albo kims)
pogoda1053 pisze:Będzie dobrze, przestanie boleć i wszystko pójdzie w zapomnienie...Proszę popłakać to naprawdę pomaga, lepsze niż dusić w głębi. Trzymam kciuki i cieplutko pozdrawiam. A partacza przynajmniej opieprzyć...
aleusha pisze:W miarę nadrobiłam zaległości w czytaniu wątku, trochę to zajęło.
Pozdrowienia dla Wszystkich od Morfeuszka i jego rodziny.
Buziaki dla Justy i zwierzaków.
W najbliższym czasie, oczywiście dzięki pomocy Kociara82 , będą zamieszczone zdjęcia na morfeuszkowym wątku.
Kociara82 pisze:pogoda1053 pisze:aleusha pisze:W miarę nadrobiłam zaległości w czytaniu wątku, trochę to zajęło.
Pozdrowienia dla Wszystkich od Morfeuszka i jego rodziny.
Buziaki dla Justy i zwierzaków.
W najbliższym czasie, oczywiście dzięki pomocy Kociara82 , będą zamieszczone zdjęcia na morfeuszkowym wątku.
mam nadzieje, ze kociarstwo zdrowePomruczenia i glaski od ciotek
LSVC pisze:W końcu zebrałam się w sobie i zrobiłam bazarek z kilkoma ciuchami z przeznaczeniem na pomoc Tyskim Mruczkom w spłacie długu w lecznicy - oto i onviewtopic.php?f=20&t=151059&p=9651062#p9651062 zapraszam serdecznie
płaszczyk, kurtka, butki i męskie koszule czekają na nowych właścicieli
oczywiście bazarek z kartkami wielkanocnymi też wkrótce się pojawikilka kartek mam jeszcze z ubiegłego roku, a kolejne się haftują by pomóc kociastym pod opieką Justyny
Kociara82 pisze:moze sie skusze na jakas kartke wielkanocnata bozonarodzeniowa byla bardzo piekna, niezwykle spodobala sie osobie, ktorej ja wyslalam
ech, mrusie...ja chyba musze poszukac czy mam cos do odsprzedania, bo na cito musze skolowac 400 zl. Czeka mnie pilna wizyta u chirurga dentystycznego, bo sie okazalo, ze dentystka, ktora mi w maju usuwala zeba spartolila robote i nie wszystko usunela, bo wdal mi sie stan zapalny i trzeba ciac dziaslo. A ze to jest a wlasciwie byla osemka-tego nie refunduje NFZ. Prywatnie to koszt ok.350 zl + 40 zl za zdjecie panoramiczne
Do tamtej konowalki nie pojde, choc teoretycznie powinna mi to w ramach reklamacji za free do porzadku doprowadzic. Ale nie bede ryzykowac, ze znow cos spier...li. Pol twarzy mi puchnie od wczoraj z tego powodu!
Od lekow przeciwbolowych mam juz skutki uboczne i to dosc powazne. Nie dosc, ze wtedy musialam zaplacic za wyrwanie zeba i za wizyte, bo to byla niedziela, musialam pilnie gnac na pogotowie dentystyczne, bolu mi pseudo chirurg narobila takiego, ze myslalam, ze mi cala szczeke rozwali i zejde na zawal z tego bolu, to sie jeszcze okazuje, ze spier...la robote i ja musze z wlasnej kieszeni pokrywac koszty "poprawki"
Jestem tak wsciekla, ze chce mi sie plakac i mam tez ochote czyms walnac, cisnac czyms o sciane, ale tak porzadnie! (albo kims)
aleusha pisze:A tak przy okazji, to te ciocie przydałyby się do ciągłego miziania i całowania i noszenia na rączkach i ...
Zapraszamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], wistra i 110 gości